Vaalipäivä 18.11.2018

Millainen on minun kirkkoni?
-  Äänestä ja vaikuta!

 

Tutustu Akaan seurakunnan ehdokkaisiin ja äänestä - näin voit vaikuttaa kirkkoomme!

Akaan seurakunnassa ehdolle asettui kaikkiaan 51 henkilöä ja valitsijayhdistyksiä asetettiin kaksi: Avoin seurakunta ja Ilon kirkko. Akaan seurakunnassa ylintä päätösvaltaa käyttää kirkkovaltuusto, johon kuuluu 27 joka neljäs vuosi yleisillä vaaleilla valittua jäsentä.

Seurakuntavaalien tulokset - vaalilautakunnan vahvistamat tulokset 18.11.

Tutustu seurakuntavaalien ehdokkaisiin täällä 

Ennakkoäänestysajat ja -paikat löydät täältä

Vaalipäivän äänestysajat ja -paikat

Kuulutus Akaan seurakunnan ennakkoäänestyksestä
Kirkkoherra
Akaan seurakunta
Yhtymän johto
Faksi: 03 541 3245
Sontulantie 1
37800 Akaa

Olen usein viikolla kirkkoherranvirastossa

Olen toiminnallisen puolen työntekijöiden (papit, kanttorit, nuorisotyönohjaajat, diakonit jne) ylin esimies Akaan seurakunnassa. Työaloilla (diakonia, kasvatus jne) on työalavastaavat, jotka ovat usein väliesimiehiä. Talouspäällikkö vastaa kiinteistöistä, keittiöstä ja hautausmaista. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja viran puolesta. En aina voi vastata puhelimeen, mutta jos haluat yhteyden, niin kannattaa lähettää sähköpostia, tekstiviestejä, jättää puhelinvastaajaan viesti. Kirkkoherrana olen pääasiallinen lausuntojen antaja seurakunnan asioissa. Minulle ei kannata soittaa, jos on myymässä jotain tavaraa tai palvelua.

Seurakuntavaalit 2018

Vaalipäivä

18.11.2018

Kiitos kaikille äänestäneille, kaikille ehdokkaille ja niille jotka ovat työskennelleet avoimen ja demokraattisen kirkon puolesta.

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

#minunkirkkoni