Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Jaakko Löytty Majataloillassa 

Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään tulevana sunnuntaina Akaan Viialan kirkolla kello 17.  Sinne saapuu erityinen musiikkivieras, Jaakko Löytty. Löytty on yksi kristillisen uuden musiikin suurimmista nimistä. 70-luvulla Namibiassa lähetyslapsena musiikista innostunut Löytty on tehnyt musiikkia omalla tyylillään pitkälti yli 40 vuotta. Löytty on julkaissut noin 25 levyllistä musiikkia, säveltänyt ja sanoittanut messuja ja musikaaleja. Hänen laulujaan on myös virsikirjassa. Monille Löytyn ehkä rakastetuin laulu on "Kahden maan kansalainen", joka on myös Illan teema. Puhujavieraana on Lahdesta saapuva Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen pastori Johannes Häkämies. Hän pohtii, mitä kristitylle tarkoittaa elää sekä taivaan että tämän maan kansalaisena. 

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä kohtaamaan ja laulamaan yhdessä. Yhteislauluista vastaa houseband. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Tilaisuuteen on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen