Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Peter Joukainen laulaa Viialan Majataloillassa 19.11.

Sunnuntaina vietetään Viialan kirkolla Entisten nuorten Majataloiltaa teemalla "valmiina valvomaan ja palvelemaan". 

Majataloillan musiikkivieras Peter Joukainen julkaisi juuri kolmannen levynsä, Pieni mies. Joukaisen laulut kertovat arjen kivuista ja pienistä löydöistä. Hänen lauluissa kuuluu myös luottamus Jumalaan, joka pitää meistä huolta. Majataloillassa Joukainen esiintyy kitaransa kanssa.

Puhujavieraaksi saapuu tamperelainen Ruokkikaa nälkäiset ry:n koordinaattori Päivi Sarjasto. Sarjasto on nainen, joka sai sydämelleen apua tarvitsevien auttamisen. Ruokkikaa nälkäiset on yhteiskristillinen avustusjärjestö, joka vie apua aina sinne missä hätä on suurin. Majataloillassa  Sarjasto pohtii kristityn valmiina olemista Raamatun näkökulmasta sekä kutsuamme lähimmäisen palvelemiseen ja auttamiseen. Sarjasto kertoo myös Ruokkikaa Nälkäiset ry:n toiminnasta.

Entisten nuorten Majatalotaloillassa on tarjolla kahvia ja suolapalaa sekä lapsille on järjestetty lastenhoito ja pyhäkoulu. Entisten nuorten Majataloiltaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset ja sinne on ilmainen pääsy.  

partainen mies nojaa kämmeniin lähikuvassa, pienessä kuvassa hymyilevä nainen