Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

silmälasipäiset nainen ja mies, jolla kitara kädessä pystyssä

Majataloillassa helluntain tunnelmissa

Kevään viimeistä Entisten nuorten Majataloiltaan vietetään Viialan kirkolla ensi sunnuntaina kello17 teemalla Totuuden Henki. Helluntain Majataloilta muistuttaa helluntain tapahtumista. Samalla juhlitaan pitkän talven taittumista, tämä näkyy myös erityisissä tarjoiluissa. Majatalon musiikkivieraaksi saapuu satakuntalainen Duo Tuulevi Laakso & Timo Orre. Heiltä kuullaan tuoreempia ja vanhempia duolle tärkeitä hengellisiä lauluja ylistysmusiikkia unohtamatta. Opetuksen pitää yksi Majataloillan puuhamiehistä, Viialassa asuva SLEYn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen

Entisten nuorten Majataloiltaan kutsutaan kaikenikäisiä ihmisiä.  Lapsille on pyhäkoulu ja lastenhoito. Myös Majatalossa yhteislauluja säestää tuttuun tapaan oma houseband.  Tilaisuuteen on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen