Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

20.1. klo 17-19 Muusikot Eve ja Ossi sekä puhujavieraana Tiian Latva-Rasku

 

 

Entisten nuorten Majataloillat jatkuvat Viialan kirkolla 

Kuka pystyy muuttamaan veden viiniksi, kysytään vuoden ensimmäisessä Entisten nuorten Majataloillassa sunnuntaina 20.1. kello 17 Viialan kirkolla. 

Majatalon musiikkivieraaksi saapuu Etelä-Pohjanmaalla Soinissa asustelevat Eve ja Ossi Mäki-Reini. Tämä kaunisääninen pariskunta on hyvin kysytty esiintyjä kirkollisissa tilaisuuksissa. Heidän laulunsa käsittelevät arjen kysymyksiä sillä tavoin, että luottamus Jumalan rakkauteen ja armoon kuuluvat elämän makuisissa teksteissa. Eveltä ja Ossilta on ilmestynyt kolme äänitettä, joista tuorein viime syksynä julkaistu Yksi niistä -albumi.

Jeesuksen ensimmäinen tunnusteko oli veden muuttaminen viiniksi Kaanan häissä. Majataloillassa kysytään, miten Jumalan poika näkyy ja kuuluu pienen ihmisen elämässä. Illan puhujavieras on tamperelainen lähetystyöntekijä Tiina Latva-Rasku. Hän toimii Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen internet-työntekijänä kohdealueena Kauko-Itä ja erityisesti Japani. Latva-Rasku on luonut työvälineekseen monikielisen Raamattu-sivuston nimeltään Bible toolbox.

Entisten Nuorten Majataloilta kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Tarjolla on kahvia sekä suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin kuva: Jani Laukkanen