Majataloillat toistaiseksi tauolla koronan vuoksi.

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Sami Asp esiintyy Viialan Majataloillassa   

Sunnuntaina 16.2. klo 17 vietetään Viialan kirkolla jälleen Entisten nuorten Majataloiltaa. Molemmat vieraat ovat kiertäneet maailmaa. Illan teema on Työmiehiä Jumalan pellolla.

lllan puhujavieras Arto Hukari kertoo millaista oli elää arkea ja juhlaa pastorina Japanissa. Hän on tehnyt elämäntyönsä lähetystyössä Japanissa. 30-vuotisen työuran jälkeen Suomeen palattuaan hän ehti toimia jonkun aikaa Kansanlähetyksen kotimaan työn johtajana. Hukari on erittäin pidetty seurapuhuja, joka vie kuulijat elävästi japanilaisen kulttuurin ja uskon ihmeisiin.

Musiikkivieras Sami Asp on pitkän linjan muusikko, laulaja, lauluntekijä sekä huipputaitava kitaristi. Nuorena hän teki äänityksiä kansainvälisten suuruuksien kanssa, kuten Dream Theater ja Steve Vain muusikoiden kanssa. Suomessa hän on toiminut useiden artistien säestäjinä Paula Koivuniemestä Pekka Simojokeen. Monien yhtyeiden ja satojen keikkojen jälkeen hän on siirtynyt soolouralle ja on juuri julkaisemassa soololevynsä ”Rikkoa ja rakastaa.” Samin laulut ovat hyvin henkilökohtaisia. Niissä musiikki soljuu elokuvamaisen utuisesti tarinoiden mukana. Selkeästi elämästä ja uskosta kertovat laulut sopivat hyvin kaikenikäisille korvapareille. 

Majataloillan yhteislauluja säestää Majatalon houseband. Entisten nuorten Majataloilta kutsuu laulamaan ja kohtaamaan. Kaikille on tarjolla kahvia ja suolapalaa. Yli 2-v lapsille on lastenhoito ja pyhäkoulu. Entisten nuorten Majataloiltaan on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen