Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Anu Neuvonen Viialan Majataloillassa 17.11.

Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään sunnuntaina Akaan Viialan kirkolla kello 17. Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Anu Neuvonen on vieraileva muusikko. Hänen kynästä ovat lähteneet jopa useat musikaalisävellykset. Uskonpuhdistuksen juhlavuoden kunniaksi hän sävelsi Anno Domini-nimellä Lutherin virsituotannon uusiin säveliin.

Neuvonen on tehnyt lauluja myös muille artisteille. Anu kertoo tekevänsä lauluja väsyneille, rikkinäisille ja hyväksyntää kaipaaville kuulijoille. Musiikkiaan hän kuvaa lämpimäksi pop-musiikiksi, jossa lauletaan ihmisistä, elämästä ja Jumalasta. Majataloillassa hän esiintyy yhdessä miehensä, musiikkituottaja Sampo Neuvosen kanssa.  

Majatalon puhuja on Tammelan tuore kirkkoherra Juha Koivulahti. Hän alustaa elämänläheiseen tyyliinsä kristityn henkisestä ja hengellisestä valmiina olemisesta.  

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä kohtaamaan ja laulamaan yhdessä. Yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Tilaisuuteen on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen

Anu Neuvosen kuva - Foto: Markus Perko