Majataloillat toteutetaan mikäli Korona epidemaia sen sallii, vaihtoehtona on myös iltojen striimaus.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Tanja Ilona  Viialan kirkossa  Majataloillassa

Ensi sunnuntaina 17.10 kello 17 vietetään Viialan kirkolla jälleen Entisten nuorten Majataloiltaa teemalla Jeesuksen ystäviä. Majatalon musiikkivieras on järvenpääläinen muusikko, laulaja ja lauluntekijä Tanja Ilona. Tanja Ilonan toiveena on koskettaa, lohduttaa ja ilahduttaa kuulijoitaan. Hänen laulunsa kertovat tarinoita elämästä, ihmisistä, ihmissuhteista sekä Jumalasta. Musiikkia kuvaillaan sanoilla toiveikasta ja herkkää. Majataloillassa Tanja Ilonaa säestää tamperelaistunut gospelmusiikin kitaristi, legenda Sami Asp

Sunnuntaina vietetään myös kirkon nuorisotyön nimikkopäivää. Majatalon puhujavieras, tamperelainen Mikko Sorva on ammatiltaan kirkon nuorisotyönohjaaja. Sorva työskentelee Tampereella Harjun seurakunnassa. Hän alustaa Majatalossa teemasta Jeesuksen ystäviä, pohdiskellen millaisia ihmisiä Jeesuksen pöydässä istui ja miten meistä tulee Jeesuksen ystäviä.

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu edelleen kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja lastenhoitoa yli 2 v.. Tarjolla on kahvi ja suolapalaa. Majataloon on edelleen ilmainen pääsy.  

Juha Heinonen