Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

16.9. klo 17.00 Laulaja lauluntekijä Olli Helenius, Miika Auvinen, Open doors

21.10. klo 17.00 Muusikko  Juhani Tikkanen. Tunnettu puhuja Jukka Norvanto Lähetysyhdistys Kylväjästä.

25.11. Jazz -bändi Forssasta ja kirkkoherra Esa Löytömäki

Juhani Tikkanen esiintyy Viialan Entisten nuorten Majataloillassa

 

Sunnuntaina 21.10. kello 17 vietetään Viialan kirkolla Entisten nuorten Majataloiltaa teemalla "Te olette maailman valo".
Entisten nuorten Majataloillan musiikkivieraaksi saapuu helsinkiläinen muusikko, laulaja ja lauluntekijä Juhani Tikkanen. Omintakeisella tyylillään esiintyvä Juhani Tikkanen on kysytty esiintyjä kirkoissa ja  kappeleissa läpi Suomen. Hänen lauluissaan ollaan heikomman puolella sillä periaatteella, että Jumalalle jokainen ihminen on yhtä tärkeä. Menneenä kesänä Tikkasen kappale, Mitä ois tietää, soi paljon myös  Ylen radiokanavilla

Majataloillassa puhuu lähetysteologi ja Raamatun tuntija Jukka Norvanto Lähetysyhdistys Kylväjästä. Hän on vieraillut useasti Israelissa ja oli juuri Akaan seurakunnan ryhmän kanssa osan aikaa siellä. Norvanto tulee puhujaksi Jouni Lehikoisen tilalle, kun hänelle tuli äkillinen este.

Entisten Nuorten Majataloilta kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma Backstage-klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Tarjolla on kahvia sekä suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.