Majataloillat toteutetaan mikäli Korona epidemaia sen sallii, vaihtoehtona on myös iltojen striimaus.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Hattupäinen hymyilevä mies ulkona kadulla
Antti Kleemolan kuva: Marek Sabogal

Antti Kleemola esiintyy Viialan kirkossa Entisten nuorten Majataloillassa

Sunnuntaina 20.11. kello 17 vietetään Viialan kirkolla syksyn viimeistä  Entisten nuorten Majataloiltaa teemalla kuka perii valtakunnan? Majatalon musiikkivieras on radiokanavilta tuttu muusikko, laulaja ja lauluntekijä Antti Kleemola. Tämä Kauhajoelta lähtöisin oleva muusikko tuli tunnetuksi vuonna 2006 julkaistuaan ensimmäisen levynsä. Laulut ”Timo tahtoo” ja ”Auta mua” soivat paljon radiossa ainakin Radio Suomen ja Suomipopin kanavilla. Antti Kleemola on ammatiltaan musiikin opettaja. Hänen kynästään on lähtenyt paljon lauluja sekä kolme musikaalia. Hänen laulujaan on esittänyt pitkä lista eturivin artisteja kuten Suvi Teräsniska, Irina, Jippu, Pate Mustajärvi, Laura Voutilainen ja monet muut. Antti Kleemola on toivottu esiintyjä myös seurakunnan tilaisuuksissa. Viialan kirkolla hän tunnelmoi musiikkinsa kanssa itseään säestäen.  

Puhujavieraaksi saapuu Suomen Teologisen Instituutin pääsihteeri Santeri Marjokorpi. Suomen teologinen instituutti on jo vuosikymmeniä Helsingissä toiminut teologista opetusta ja tutkimustyötä tukeva laitos. Se tukee erityisesti teologian opiskelijoita heidän opinnoissaan sekä hengellisen elämän vaiheissa muutenkin. Santeri Marjokorpi käsittelee puheessaan, tuomiosunnuntain Raamatun tekstejä pohtien pelastusta. Marjokorpi vastaa kysymykseen, millä perusteella voimme saada paikan taivasten valtakunnassa 

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu edelleen kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on edelleen vapaa pääsy.