Majataloillat toteutetaan mikäli Korona epidemaia sen sallii, vaihtoehtona on myös iltojen striimaus.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

punahiuksinen nainen risti kaulassa istuu veden äärellä
Henna Nieminen on Viialan Majataloillan musiikkivieras 18.9. Kuva: Outi Marjaana Mähönen

Majataloillassa Viialassa vierailevat Henna Nieminen ja Matti Hernesaho

Sunnuntaina 18.9. klo 17 vietetään Viialan kirkolla syksyn ensimmäistä entisten nuorten Majataloiltaa teemalla ”Tästä päivästä kiitos”. Majatalon musiikkivieras saapuu  Lapinjärveltä. Hän on valloittava kaunisääninen laulaja-lauluntekijä, muusikko ja evankelista Henna Nieminen. Nieminen on ensimmäiseltä ammatiltaan kuoronjohtoon erikoistunut kirkkomuusikko. Opiskelut musiikin parissa ovat jatkuneet ja Nieminen on myös valmistunut Perheniemen evankelisella opistolla evankelistaksi. Nieminen on julkaissut kolme levyä. Majataloillassa hän esittää omia laulujaan pianon säestyksellä.

Puhujavieraaksi saapuu aktiivinen kirkollinen keskustelija, turkulainen nuorisopastori Matti Hernesaho. Turun Mikaelin seurakunnan Hernesaho tunnetaan innostavana ja rohkaisevana sananjulistajana, jolla on taipumus tuoda asiat esiin tuoreessa valossa. Majatalossa Hernesaho pureutuu pohtimaan kiitollisuutta.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on lastenhoitoa yli 2 v. ja pyhäkoulu. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen