Majataloillat toteutetaan mikäli Korona epidemaia sen sallii, vaihtoehtona on myös iltojen striimaus.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Viialassa country-gospelia Pohjanmaalta

Entisten Nuorten Majataloiltaa vietetään sunnuntaina 21. toukokuuta Viialan kirkolla klo 17 teemalla Pyhän Hengen ihmeet. 

Musiikkivieraaksi saapuu Ilmajoen Koskenkorvalta maanläheinen gospelmuusikko Raimo "Musti" Lähteenmaa. Artistin musiikissa soi country- ja  folk-musiikin vaikutteet. Lähteenmaalta  on ilmestynyt kaksi albumia juurevaa country-musiikkia Musti & Hyvä Vainu -yhtyeen keulakuvana.  Lähteenmaa laulaa  Jeesuksesta ja ristin työn hedelmistä elämänmakuisesti ja rohkaisevasti. Ilo, kiitollisuus ja ikuisen elämän toivo kulkee mukana ihmisen kokoisissa tarinoissa. Viialan kirkossa Lähteenmaa esiintyy kitaransa kanssa.

Puhujavieras saapuu Turun Mikaelin seurakunnasta. Pastori Jonathan Westergård on suosittu ja kiitelty nuorisopappi ja raamattuopettaja, joka mielellään osallistuu myös yhteiskunnalliseen keskusteluun.  Viialan kirkolla  Westergård pohtii mitä Pyhä Henki saa aikaan ihmisten elämässä. Hän vastaa kysymykseen, tapahtuuko tänään sellaisia ihmeitä kun Jeesuksen aikaan tapahtui.