Diakoniatyö auttaa arjen taloudellisissa haasteissa.

Painavatko mieltäsi rahahuolet, ihmissuhteet, yksinäisyys, riippuvuudet, työttömyys, työelämä, asunnottomuus tai muut elämään ja elämiseen liittyvät haasteet? Varaa aika ja tule juttelemaan sinulle sopivaan ajankohtaan.

Talousapu ja neuvonta rahahuolissa

Akaan seurakunnan talousneuvonta ja taloudellinen avustaminen ovat osa diakonian kokonaisauttamista. Seurakunnan diakoniatyö voi avustaa kertaluonteisesti akuutissa hätätilanteessa, jolloin voidaan auttaa akuutin kriisitilanteen yli. Talousapua ja neuvontaa voi saada myös erilaisissa elämän taitekohdissa. Avustuksissa tavoitteena on tilanteen ratkaiseminen tai selkeä parantaminen. Neuvonta ym. tuki voi kestää pitkäänkin. 

Diakonia auttaa, vaikka et olisi kirkon jäsen. Diakoniatyöntekijöillä on vaitiolovelvollisuus, joten keskustelut ovat luottamuksellisia. 

    Diakoniatyöntekijät ovat tavoitettavissa ajanvarausta ja keskustelua varten pääsääntöisesti puhelimitse arkipäivisin klo 9-10. Voit ottaa yhteyttä diakoniin myös sähköpostilla. 

    Lahjoitukset diakoniatyölle

    Otamme vastaan raha- ja lahjakorttilahjoituksia. Lahjoitukset jaamme eteenpäin tarvitseville lahjoittajan toiveiden mukaisesti.

    Varastotilamme ovat hyvin pienet. Emme voi vastaanottaa vaatteita, kenkiä, kirjoja, astioita, huonekaluja yms.