Päiväkerho

on paikka, jossa lapsella on oikeus olla lapsi.

Päiväkerhossa opetellaan ikätason mukaisesti ja monipuolisen sisällön kautta kaverin huomioimista, sosiaalisia taitoja sekä kristillisiä arvoja.

Lapsen kysymyksiin vastataan ja pohditaan asioita yhdessä. Jokainen lapsi tulee kohdatuksi omana itsenään. Päiväkerhoissa on lapsen kokoiset ryhmät, ja jokaiselle lapselle on aikaa ja syliä tarjolla.

MITÄ PÄIVÄKERHOSSA TEHDÄÄN?

  • liikutaan, ulkoillaan
  • leikitään, lauletaan, luetaan
  • askarrellaan, kokeillaan erilaisia materiaaleja
  • syödään eväät
  • pidetään pieni hartaushetki

UUTTA!

Elokuussa 2024 käynnistyvien ryhmien kokoontumisajat ja -paikat määräytyvät sen mukaan, minne ilmoittautuneita tulee. Kerhoille ei ole siis valmista aikataulua rakennettuna, vaan ilmoittautuessa perheet pääsevät esittämään toiveita kellonajasta sekä paikasta. 

Päiväkerhot ovat tarkoitettu vuonna 2019-2022 syntyneille lapsille. Kerhon voi aloittaa, kun on täyttänyt 2-vuotta. Päiväkerhot kokoontuvat kahdesti viikossa, 2-3h kerralla. 

Puuhis on tarkoitettu vuonna 2017-2019 syntyneille lapsille, eli viskari-eskari-ekaluokkalaisille. Puuhis kokoontuu kerran viikossa arki-iltana. 

Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 5.5.2024 saakka, jonka jälkeen ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä aikataulujen suhteen.

Ilmoittautumislomake löytyy vasemmalta palkista, kohdasta ilmoittautumiset tai etusivuilta.

Lisätietoja antaa kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussila hanna.jussila@evl.fi tai p. 0407257415

Ilmoittautuminen lasten kerhoihin kaudelle 2024-2025 on alkanut!
Ilmoittautuminen lasten kerhoihin kaudelle 2024-2025 on alkanut!
Huovutettu pupu.