Lapset ja perheet ovat seurakunnan keskiössä!

 

​​​​Seurakunta haluaa olla mukana mahdollistamassa ja tukemassa lapsenne kokonaisvaltaista kasvua. Siksi tarjoamme monipuolista toimintaa, jossa lapsi ja koko perhe voivat olla mukana kokemassa perheyhteyttä seurakunnassa. Kirkon kasvatus on yhdessä olemista, tekemistä ja ihmettelyä, jossa kohtaamme jokaisen lapsen ja aikuisen arvokkaana, Jumalan kuvaksi luotuna yksilönä. Jokainen saa kasvaa omana itsenään. Jokaisella on oikeus kehittyä, kokea oppimisen iloa ja saada kasvuunsa tukea. 

Seurakunnan kasvatustyössä lapsi voi kuulla Taivaan Isästä ja oppia kristinuskon keskeisiä asioita leikin, laulun, liikunnan, askartelun ja monen muun toiminnan kautta. Akaan seurakunnan kaikilla kolmella kirkolla järjestetään toimintaa niin lapsille kuin lapsiperheillekin. Tavoitteena on lapsen yksilöllinen kohtaaminen ja sosiaalisiin tarpeisiin vastaaminen. Tarjoamme turvallisen ilmapiirin, joka on perusta kasvurauhalle.

 

Tutustu lapsille ja perheille suunnattuun toimintaamme vasemmalla olevista linkeistä. 

Ajankohtaista-sivulta löydät ajankohtaiset asiat, kuten esimerkiksi avoinna olevat ilmoittautumiset.

Jos jokin asia mietityttää tai sinulla olisi antaa palautetta, toiveita, kehittämisideoita tai mitä vain, ota yhteyttä kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussila, p. 040 7257415 tai hanna.jussila@evl.fi.

Lisää lapsi- ja perhetyön yhteystietoja löydät täältä.

5-vuotissynttärit Toijalan kirkossa ja torilla vuonna 2016      

5-vuotissynttärit Toijalan kirkossa ja torilla vuonna 2016