Akaan seurakunnassa on vireää jumalanpalveluselämää kolmella kolkalla

Akaan Toijalassa sijaitsee Akaan kirkko, jossa on joka sunnuntai kello 10 jumalanpalvelus. Se on yleensä ehtoolliskirkko eli messu, joskus poikkeuksellisesti sanajumalanpalvelus. Ainakin kesäisin sen yhteydessä on usein kirkkokahvit lähetyksen ja ystävyysseurakunnan hyväksi.

Akaan Viialasta löytyy Viialan kirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Siellä on muutoin sunnuntaisin jumalanpalvelus kello 11, mutta kuukauden 1. ja 3. sunnuntai sen sijaan on iltakirkko kello 17.

Akaan Kylmäkoskella jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti Kylmäkosken kirkossa. Seuraa ilmoitteluamme, toisinaan tilaisuus on jossain sivutoimipisteessä. Kylmäkoskella on isoina juhlapyhinä yökirkkoja lauantai-iltana, tällöin sunnuntaiaamuna ei ole aamukirkkoa. Kuukauden 4. sunnuntai on iltakirkko kello 17 aamukirkon sijaan. Kylmäkosken kirkkoa kutsutaan myös kulttuurikirkoksi ja siellä jumalanpalvelukset ovat toisinaan kokeilevia. Kylmäkosken kirkko on kesäisin tiekirkkona. Kylmäkoskella pyritään tarjoamaan aina kirkkokahvit jumalanpalveluksen yhteydessä.

Messuja on suunnittelemassa erilaisia messuryhmiä.