Sukututkimus

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 45 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, perushinnan lisäksi veloitetaan 20 euron lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta.

Tietoja elossa olevista henkilöistä on hyvä ensisijaisesti pyytää heiltä itseltään. Näin voidaan varmistua tietojen oikeellisuudesta ja siitä, ettei ko. henkilö halua käyttää hänelle henkilötietolain 30 § pykälässä annettua oikeutta kieltää omien tietojensa käyttämista sukukututkimisessa.
Lähtöhenkilöstä tarvitaan riittävät tunnistetiedot eli nimi (myös entiset nimet, mikäli ovat tiedossa) ja syntymäaika, mielellään myös syntymäpaikka, muuttopäivä.

Tietoja sukututkimustarkoituksiin tilataan aina kirjallisesti; kirjeellä osoitteesta Akaan kirkkoherranvirasto, Sontulantie 1, 37800 Akaa, sähköpostilla; akaan.seurakunta(at)evl.fi, tai oheisella lomakkeella.

Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.