Nuorisotyönohjaaja Akaan seurakuntaan

Oletko positiivinen persoona? Energiapakkaus, joka on valmis suunnittelemaan uutta, kivaa ja monenlaista – eri-ikäisten nuorten ja varhaisnuorten parissa? Kuluuko vastausvalikoimaasi ”Kokeillaan” mieluummin kuin ”Ei onnistu”. Jos tunnistit itsesi edellä mainituista, ja ajattelet oman työsi olevan merkityksellinen osa nuorten elämää ja koko tulevaisuutta, saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä etsimme? Haluamme kasvatuksentiimiimme sinulta positiivista elämänasennetta ja eteenpäin katsovaa työotetta. Tiimissämme toimitaan laaja-alaisesti lasten, varhaisnuorten ja nuorten parissa. Tarvitsemme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, joustavaa ja jatkuvan muutoksen hyväksyvää nuorisotyönohjaajaa. Toteutat tiimissämme perusnuorisotyötä, rippikoulutyötä ja isostyötä, mutta tarvittaessa olet valmis tekemään myös varkkatyötä. Koko kasvatuksen kenttä on sinulle iloinen haaste.  Ilta-, viikonloppu- ja leirityö eivät tuota sinulle ongelmia. Työn luonteen vuoksi sinulla on välttämätöntä olla auto käytössäsi. Sinulla on halua työn jatkuvaan kehittämiseen. Yhteistyötaitosi eri ammattiryhmien ja työalojen välillä ovat tärkeässä osassa työtäsi tehdessäsi.

Mitä tarjoamme? Tarjoamme työn ihanien ja innostuneiden akaalaisten nuorten parissa. Tarjoamme mukavia leirejä ja vaihtelevia päiviä. Tarjoamme tueksesi vahvan nuorisotyön kokemuksen sekä uudistuvan kasvatuksen moniammatillisen tiimin työskentelemään kanssasi. Mahdollisuuden suunnitella ja vaikuttaa työhösi yhdessä tiimin ja työyhteisön kanssa.  Tarjoamme kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia osaamisesi vahvistamiseksi. 

Hakuaika virkaan 17.3. - 31.3.2020

Pätevyysvaatimuksena virkaan on kirkon säädöskokoelman nro 124 2 §:n mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai muu vastaava pätevyys.
Viran palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti. 

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain § 6 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virka tulee vastaanottaa 1.7.2020. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset on jätettävä 31.3.2020 klo 14 mennessä sähköpostilla hanna.jussila(at)evl.fi tai postilla Hanna Jussila, Akaan seurakunta, Sontulantie 1, 37800 Akaa. Sähköpostiin/kuoreen otsikoksi nuorisotyönohjaajan virka. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja antaa: Kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussila, 040- 7257415 tai hanna.jussila (at)evl.fi
 

 

 

piirros, jossa kettu, poika ja tyttö nuotiolla paistamassa makkaraa