Viestinnän ammattilainen

 

Tietoa tehtävästä

Evankeliumin julistaminen on viestintää! Meillä pääset jättämään yhteisöömme vahvan jälkesi. Viestintä on yksi seurakunnan perustehtävistä, mikä vahvistaa yhteisöllisyyttä ja tukee seurakunnan jäsenyyttä. Haemme Akaan seurakuntaan aktiivista, idearikasta ja yhteistyökykyistä viestinnän ammattilaista. Akaa sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Seurakuntaamme kuuluu noin 11 500 jäsentä.

VIESTINNÄN AMMATTILAINEN, tule töihin mukavaan joukkoomme!

Tehtävänäsi on kehittää ja toteuttaa Akaan seurakunnan viestintää. Vuosi 2023 on seurakuntamme strategiassa viestinnän painopisteen vuosi ja siksi työn ensiaskelia ovat viestintäsuunnitelman laatiminen ja seurakunnan visuaalisen ilmeen rakentaminen. Työssäsi olet kirkkoherran oikea käsi sekä mukana aktiivisesti rakentamassa seurakunnan imagoa, näkyvyyttä ja yhteistyötä yhdessä eri toimijoiden kanssa. Läheisenä työtoverina sinulla on tiedotussihteeri, 50 % työajalla.

Etsimme osaajaa, jolla on monipuolinen ja laaja ammattitaito. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja eteenpäin katsovaa työotetta. Sinulla on soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta ja näyttöä viestinnän parissa työskentelystä. Seurakuntatyön tuntemus on eduksi. 

Hallitset niin perinteisen median kuin digitaalisen ja sosiaalisen median viestintäkentän. Pystyt tekemään sekä tukemaan seurakuntaa kohderyhmälähtöisen sisällöntuotannon osalta (teksti, kuva/video, ääni/podcastit) eri kanavissa (mm. intranet, www, Facebook, Instagram, YouTube). Huolehdit myös Akaan seurakunnan kanavien ylläpidosta.

Viestijän työntekopaikka on Akaan Toijalan seurakuntatalolla. Työaika on KirVESTESin yleistyöajan mukainen. Palkkaus on vaativuusryhmän 601 (2845,14€) mukaan sekä mahdollinen kokemuslisä (114€/kk-401€/kk). Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Akaan seurakunnan henkilökunnalla on käytössään kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu. Työ edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Akaan seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulisi lähettää viimeistään 8.1.2023 sähköisesti osoitteeseen akaan.seurakunta@evl.fi , otsikolla ”Viestijä”. Haastattelut toteutetaan perjantaina 13.1.2023. Valinnassa tullaan hyödyntämään henkilöarviointia. Kirkkoneuvosto päättää rekrytoitavasta henkilöstä 26.1.2023. Työsuhde alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tiedustelut vs. kirkkoherra Leena Sorsa, leena.sorsa@evl.fi.

naispuolinen pappi kastaa äidin sylissä olevaa vauvaa