DIAKONIAN VIRANSIJAISUUS 

Akaan seurakunnassa on haettavana diakonian viransijaisuus opintovapaan 30.8.2021-29.5.2022 ajalle.
 
Viran tehtäviin kuuluu yleinen diakoniatyö pääsääntöisesti Toijalassa ja noin 20% Kylmäkoskella sekä koko seurakunnan alueella aistivammais- ja invalidityö, päihde- ja mielenterveystyö sekä osallistuminen liturgiseen diakoniaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Viran hoitaminen edellyttää myös mahdollisuutta käyttää autoa.

Diakonian viransijainen sijoittuu osaksi palvelun tiimiä. Siihen kuuluu kolme diakoniatyöntekijää, lähetys- ja tiedotussihteeri, toimistosihteeri, aikuistyön pappi sekä palvelun työalavastaava.

Viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen (nro 141, 22.9.2020) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen diakonian virkaan kelpuuttava tutkinto. Sijaisuuden täyttämisessä otetaan huomioon myös hakijat, joilla on sijaisuuteen soveltuva koulutus ja kokemus. Sijaiseksi valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen (KirVESTES). Koeaika on 3 kuukautta.
Viransijaisuus täytetään 30.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemus tulee toimittaa ti 24.8.2021 klo 12.00 mennessä jaana.alasentie@evl.fi 

Haastattelut pidetään 25.8.2021.

Lisätietoja: Palvelun työalavastaava Jaana Alasentie jaana.alasentie@evl.fi p. 040 725 7427

 

HAUTAUSTOIMEN erityisammattimiesERITYISAMMATTIMIES, AKAAN SEURAKUNTA

Akaan  seurakunta hakee hautaustoimen erityisammattimiestä

Pääasiallinen työkohde on Toijalan hautausmaa. Työtä tehdään tarvittaessa myös muilla seurakunnan hautausmailla ja kiinteistöissä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista sisältäen esim. hautausmaiden kunnossapitotöitä, erilaisia konetöitä mm. haudan kaivuu, kiinteistönhoidollisia töitä, koneiden ja laitteiden korjausta ja huoltotöitä sekä suntion tehtäviä. Hakijan on oltava valmis tarvittaessa työskentelemään myös viikonloppuisin.

Edellytämme 18 vuoden ikää, traktorin ajotaitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista töistä ja käyttökokemuksen koneiden huollosta sekä alan työkoneista (mm. kaivinkone, pyöräkuormaaja ja traktori). Arvostamme viher-, maanrakennus-, kuljetus- tai logistiikka-alan koulutusta. Odotamme eritysisammattimieheltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä sekä yhteistyökykyä. Toivomme hyvää suomen kielen taitoa.


Työn hoitamisen edellytyksenä on kyky ja halu fyysiseen ulkotyöhön, innostuva ja ahkera työote sekä ryhmätyötaidot. Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat myös surutyötä tekeviä omaisia varten.


Viikkotyöaika on 38 h 15 minuuttia. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välille.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Käytössä on työn vaativuusryhmä 402 (2.051,15 – 2.288,05). Työsuhteessa on 4 kk:n koeaika.

Lisätietoja seurakuntapuutarhuri Paula Pastell paula.pastell@evl.fi

puh. 040-587 3729


Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostilla seurakuntapuutarhuri Paula Pastellille otsikolla “ERITYISAMMATTIMIES” 1.10.2021 klo 15.00 mennessä (
paula.pastell@evl.fi) tai postitse

Akaan seurakunta

“Erityisammattimies”

Sontulantie 1

37800 Akaa


 

piirros, jossa kettu, poika ja tyttö nuotiolla paistamassa makkaraa