Koronan vaikutus seurakunnan toimintaan kesäkuussa

2.5.2022 09.25

Seurakunnan tilaisuuksiin osallistut vain terveenä.

Seurakunnan tilaisuuksissa maskin käyttö perustuu jokaisen, myös jokaisen työntekijän, omaan harkintaan. Edelleen turvavälien ja hyvän käsihygienian avulla on mahdollista ehkäistä koronan leviämistä.

THL:n suositusten mukaan jokainen voi oman harkintansa mukaan käyttää kasvomaskia suojatakseen toisia ja itseään esimerkiksi ruuhkaisissa liikennevälineissä ja julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähekkäin.

Maskin käyttöä kannattaa harkita erityisesti, jos on rokottamaton aikuinen, henkilöllä on riski saada vaikea koronatauti rokotuksista riippumatta ja tietää altistuneensa koronavirukselle (esim. perheessä on todettu korona).

 

Uutislistaukseen

Seurakuntavaalit 2018 Seurakuntavaalien banneri

Seurakuntavaalien vaalipaneeli 5.11. Viialassa

1.11.2018 12.01

Seurakuntavaalien 2018 vaalipaneeli pidetään maanantaina 5.11. Viialan seurakuntasalissa kello 18-20. Vaalipaneelissa ovat mukana Tampereen hiippakuntadekaani Ari Hukari ja Akaan kirkkoherra Ali Kulhia. Hukari kertoo missä kirkko menee ja Kulhia puolestaan missä seurakunta menee.

 

Vaalipaneelin juontaa Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kosonen. Ehdokkaita on paikalla Ilon kirkosta ja Avoimesta seurakunnasta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.