Uutislistaukseen

Joulupuu-keräyksen lahjat jaettiin akaalaisille lapsille ja diakonian jouluapu vähävaraisille

Akaan Nuorkauppakamarin järjestämän Joulupuu-keräyksen lahjapaketteja lähti 150 lapselle, ja Akaan seurakunnan diakonian hakemuksesta myöntämiä jouluapu-lahjakortteja paikallisiin ruokamarketteihin jaettiin noin 250 vähävaraiselle ruokakunnalle, joista runsaat 60 oli lapsiperheitä. Tarkoitukseen osoitettiin varoja sekä diakonian budjetista että monilta lahjoittajilta.

Akaan seurakunnan diakoniatyöntekijät apulaisineen jakoivat lahjapaketteja ja jouluapukortteja keskitetysti saajille Toijalassa, Viialassa ja Kylmäkoskella tiistaina ja keskiviikkona 12.-13. joulukuuta. 

Kiitokset Akaan nuorkauppakamarilaisille jälleen kerran Joulupuu-keräyksen toteutuksesta! Erityiskiitoksen ansaitsevat tietenkin kaikki ne ihmiset, yritykset, yhdistykset ym. tahot, jotka hankkivat lapsille lahjoja tai lahjoittivat rahaa diakonian jouluapuun. Lasten lahjojen keräyspisteet olivat Akaan kirjastoissa ja Kodin Ilossa Kylmäkoskella - sinne myös kiitokset järjestelyistä! 

Kaikkien näiden hyväsydämisten lahjoittajien ansiosta kerätään vuosittain valtava määrä lahjoja lapsille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. 

Sukkia, tumppuja ja pipoja bonuksena kassiin

Lahjapaketteja hakeneille perheille oli tarjolla vielä lämmin yllätys – sukkia, tumppuja ja pipoja notkuvalta pöydältä sai valita sopivat viemisiksi lapsille. Myös nämä kauniit kudonnaiset on saatu lahjoituksena ahkerilta tekijöiltä. 

Nuorkauppakamarilaiset ovat järjestäneet Joulupuu-keräyksen ympäri Suomea vuodesta 2001 alkaen. Akaassa keräys järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2006. 

Vielä voi lahjoittaa rahaa Akaan Nuorkauppakamarin ruokalahjakorttikeräykseen Toijalan K-Supermarketissa ja Viialan K-Market Maukkaassa jouluaattoon saakka. Ruokalahjakortteja jaetaan tarvitseville Akaan neuvoloissa.

Valokuvassa jouluavustuksen jakoon osallistuneet.

Joululahjoja ja ruokalahjakortteja olivat jakamassa Akaan seurakunnan työntekijät Tiina Anttila (vas.), Jaana Alasentie, Leena Sorsa, Marja-Liisa Mäki, Jaana Viitakangas-Klemola ja Marjo Perkiö.
 

Pöytä täynnä kirjavia villasukkia, tumppuja ja pipoja

Lahjoituksena saatuja lasten villasukkia, tumppuja ja pipoja jaettiin ylimääräisenä yllätyksenä lapsiperheille.
 

Lasten joululahjat säkeissä valmiina jaettavaksi.

Lahjat valmiiksi säkitettyinä odottamassa saajiaan.
 

Valokuvassa neljä henkilöä jakamassa jouluavustuksia.

Jakelua jatkettiin Viialassa keskiviikkona, samoin Kylmäkoskella.

Diakoni sukkapöydän ääressä.

Diakoniatyöntekijä Marjo Perkiö Viialassa lajittelemassa sukkia annettavaksi lapsiperheille. Jouluna sukat lämmittävät monia pieniä jalkoja.

 

 

2023-12-14 15:04:00.0