Loimu -illassa perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin. Ilta alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on kahvit ja gospel -artistin esiintyminen.Tilaisuuden lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Toijalan seurakuntakeskuksessa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Loimu Toijalan seurakuntakeskuksen yläsalissa 4.3.2018 klo 14.00 - 16.00

klo 14.00  Raamattutunti, Ensio Partanen

klo 14.30 Tarmo Ahosen vastausmusiikki päivän teksteihin

klo 14.35  Kahvit, vapaaehtoinen kahviraha.

klo 15.00 Konsertti Olli Helenius

klo 15.45  Kuunnellaan seuraavan Loimun Raamatun tekstit ja yleisö antaa niiden vaikutuksesta kolme avainsanaa, joista Joni Hietala tekee seuraavaan Loimuun vastausmusiikin.

klo 16.00 Loimun päätös

Valokuva Tuomas Palola

Olli Helenius konsertoi Loimussa

Olli Helenius pitää konsertin Akaan seurakuntakeskuksen yläsalissa 4.3. klo 14.00.

Helenius on suomalainen laulaja–lauluntekijä ja muusikko. Hän on toiminut  rumpalina, laulajana ja tuottajana kymmenillä levyillä. Helenius valmistui Oulunkylän Pop Jazz Konservatoriosta.

Helenius aloitti muusikonuransa v. 1986 Focus-nimisen yhtyeen rumpalina. Sen jälkeen hän perusti kavereidensa kanssa yhtyeen nimeltä Heaven up, joka julkaisi pitkäsoiton 1990.

Olli Helenius perusti veljensä Harri Heleniuksen kanssa  Bass'n Helen, yhtyeen v.1992, jossa hän soitti vuoteen 2002 saakka. Samoihin aikoihin syntyi hard - rock-yhtye L-60°, joka julkaisi 3 pitkäsoittoa ja keikkaili pääsääntöisesti ulkomailla.  L-60°:n pohjalta sai alkunsa Fivestar Prophet, joka julkaisi yhden pitkäsoiton.

Vuosina 1998 - 2012 Helenius soitti rumpuja Juha Tapion yhtyeessä. Helenius on tehnyt pitkään musiikkia myös suomigospelin parissa ja julkaissut soolouransa aikana musiikkia viiden albumin verran.

Helenius solmi levytyssopimuksen Sony Music:n kanssa v. 2012. Ensimmäinen single oli "Nyt ja aina", toinen single "Eri suuntiin". Viime vuonna ilmestyi single Valot päälle ja juuri ennen Loimun vierailua tuotteliaalta lauluntekijältä tulee jälleen uusi single nimeltä Anna vähän aikaa.

Loimussa kuullaan myös Akaan seurakunnan entistä kirkkoherraa Ensio Partasta. Vastausmusiikin esittää Tarmo Ahonen, lauluntekijävieraana on Joni Hietala ja isäntänä Tero Kuparinen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja ilmainen sisäänpääsy!

Kevään 2018 Loimut

 

4.2. Klo 14 Kristus kirkkauden säteily. Raamattutunti Juhani Kolehmainen. Vastausmusiikki Juha Salmesvuori.

Konsertti Eve ja Ossi. Lauluntekijävieras Tarmo Ahonen. Ilan isäntänä Tero Kuparinen. Vapaaehtoinen kahviraha menee yhteisvastuukeräykseen.

 

4.3. klo 14 Jeesus pahan vallan voittaja, Raamattutunti Ensio Partanen. Vastausmusiikki Tarmo Ahonen.

Konsertti Olli Helenius. Lauluntekijävieras Joni Hietala. Isäntänä Tero Kuparinen.

 

2.4. klo 14 Ylösnousseen todistajia. Raamattutunti. Vastausmusiikki Joni Hietala.

Konsertti Tero Kuparinen

 

6.5. klo 14 Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Raamattutunti. Konsertti Samuli Saarinen