LAPSET JA PERHEET OVAT SEURAKUNNAN KESKIÖSSÄ!

 

AKAAN SEURAKUNNAN LAPSI- JA PERHETYÖ

KORONAOHJEISTUS                                                                                                                                    5.10.2020

Akaan seurakunta on linjannut toimintaohjeita tilaisuuksissaan. Pienten lasten ja heidän perheidensä kohdalla tämä tarkoittaa toistaiseksi seuraavaa:

  • Perhekerhoissa aikuiset pitävät maskia ja eväshetki istutaan perhekunnittain ja turvavälein.
  • Päiväkerhoissa tuonti- ja hakutilanteissa saattajat pitävät maskeja, itse lapset kerhossa lastenohjaajien kanssa voivat olla ilman.
  • Kirkkomuskareiden kokoontumispaikka mietitään vielä, jotta leikkiminen ja laulaminen olisivat turvallista ilman maskeja. Tästä tiedotetaan osallistujia.

Suosittelemme oman maskin käyttöä, mutta toimintaan osallistuminen ei kenellekään jää tästä kiinni, vaan toimintapisteistä on saatavilla maskeja.

Maskien käytön lisäksi pidämme edelleen huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. Pidetään huolta toisistamme – emmekä tule kipeänä mukaan toimintaan!

 

PERHEIDEN PÄIVÄ TOUKOLAN LEIRIKESKUKSESSA 24.10.2020

Koko perheen yhteinen päivä toukolassa; ulkoilua, kädentaitoja, rasteja ja hyvää ruokaa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään Maanantaina 19.10.

Ilmoittaudu tästä

 

 

 

Seurakunta haluaa olla mukana tukemassa lapsenne kasvua ja kristillistä kasvatusta. Siksi tarjoamme monipuolista toimintaa, jossa lapsi ja koko perhe voivat olla mukana kokemassa perheyhteyttä seurakunnassa.

Lapsi voi kuulla Taivaallisesta Isästämme ja oppia kristinuskon keskeisiä asioita leikin, laulun, liikunnan, askartelun ja monen muun toiminnan ohella. Akaan seurakunnan kaikilla kolmella kirkolla järjestetään toimintaa niin lapsille kuin lapsiperheillekin.

Sydämellisesti tervetuloa seurakunnan päiväkerhoihin. Ryhmiä 3-5 -vuotiaille. Toiminta on maksutonta, lahja seurakunnalta perheille.

 

Tutustu lapsille ja perheille suunnattuun toimintaamme vasemmalla olevista linkeistä. 
 

Jos jokin asia mietityttää tai sinulla olisi antaa palautetta, kehittämisideoita tai mitä vain, ota yhteyttä kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussilaan 040 7257415 tai hanna.jussila@evl.fi.

Lisää lapsi- ja perhetyön yhteystietoja löydät täältä ->  yhteystietoihin.

 

 

 

lapsia laulamassa kevätjuhlassa kirkossa
Kevätjuhlissa 2017 Viialassa.

5-vuotissynttärit Toijalan kirkossa ja torilla vuonna 2016      

5-vuotissynttärit Toijalan kirkossa ja torilla vuonna 2016