Naisten brunssi 25.4.2020 Akaan seurakuntasalissa klo 10-12

Naisten päivät 8.3.2020 klo 14.00 Akaan seurakuntaslissa

Rukouksen muuttava voima. Sielunhoitaja ja kouluttaja Heljä Markkula

Lisätietoja

Merja Pukarinen 040 7649 967 tai

Seija Kaukonen 040 5059 331

Osallistumismaksu 10 euroa kerätään paikan päällä.

Nainen sovinnon sillalla

Kirjalija Maija Nyman vierailee naistenpäivässä su 10.3. klo 14 alkaen. Tilaisuus pidetään Akaan seurakuntasalissa Toijalassa (Sontulantie 1). Hän on kirjoittanut useita kirjoja naisen maailmasta, suhteesta äitiin, mieheen, omaan itseensä ja myös peilaten nykynaisen elämää Raamatun ajan naisiin. Hänellä on kolme aikuista poikaa ja kuusi lastenlasta. Miehensä Hannun kanssa he ovat pitäneet erilaisia parisuhdetilaisuuksia ja tuoneet maahamme mm. Mennään Eteenpäin hotelliviikonlopputoiminnan.

- Olen joutunut kohtaamaan sovinnon sillalla ennen muuta itseni, avannut elämäni salaisia kansioita ja etsinyt sopua eri suuntiin. Äitini kanssa jouduin kohtaamaan kipeitä tunteita ennen kuin teimme sovinnon. Suhde mieheen on sekä riemua että riesaa, mutta sopivasti rosoinen suhde onkin ihan riittävä. Jumalan puoleta sovinto oli jo odottamassa minua, vaikka en sitä aina ole ymmärtänytkään.

Hänen kirjansa Naisia kaivolla vie pohtimaan, mitä voimme oppia Raamatun ajan naisten kohtaloista.

- Oli lohduttavaa huomata, että eipä auringon alla ole mikään muuttunut. Samoja kasvukipuja heilläkin, ihmissuhteissa kitkaa ja selkeitä virhearviointeja - aivan kuten minullakin. Mutta jossain syvällä toimii armo ja poivallus siitä, että jokaisella on tarkoituksensa. Iso kipu voikin kääntyä pitkässä juoksussa siunaukseksi. Emme vain tiedä etukäteen ja hyvä niin.

Hän haluaa tulla naisen sydämen arkeen, sen itkuun ja iloon tuomalla viestiä toivosta ja tulevaisuudesta.

Illassa on tarjolla myös kirjallisuutta, Sana-lehtiä ja Mennään Eteenpäin esitteitä.