Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Majataloillassa 19.1. vieraita kirkon huipulta sekä TV:sta

 

Sunnuntaina 19.1. kello 17 vietetään Viialan kirkolla Entisten nuorten Majataloiltaa mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Illan teema on ”kohtaamisia kaivolla”. Illan puhujavieras tulee kirkkomme huipulta. Hän on Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja Hanna Salomäki. Hän on koulutukseltaan sekä teologian että yhteiskuntatieteiden tohtori. Majataloillassa pääsemme kuulemaan, mitä Salomäen tietämyksen näkökulmasta tapahtuu, kun Jeesus kohtaa kaivolla samarialaisen naisen niin, että tämän elämä muuttuu täysin.  

Musiikkivieras on porvoolainen muusikko Pekka Laukkarinen. Pekka on koko maassa yksi eniten esiintyvistä muusikoista. Tämän johtuu Pekka Laukkarisen monipuolisuudesta muusikkona ja lauluntekijänä. Häneltä on syntynyt lauluja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Aktiivisesti kouluja lasten laulujen kanssa kiertävä Laukkarinen tunnetaan kautta maan myös televisiosta. Monessa mukana oleva muusikko on toiminut vuosia suositun lasten tv-kanavan Juniorin juontajana. Majataloiltaan Laukkarinen saapuu kitaransa kanssa. Hänen laulunsa kertovat elämästä ja uskosta ja ne ovat suunnattu aikuisille kuulijoille.

Majataloillan yhteislauluja säestää houseband. Majataloilta kutsuu laulamaan ja kohtaamaan. Kaikille on tarjolla kahvia ja suolapalaa, lapsille on pyhäkoulu ja lastenhoito yli 2-vuotiaille. Entisten nuorten Majataloiltaan on ilmainen pääsy.