Näkö- ja kuulovammaiset

Kerhotoiminta

Yhdistetty näkö- ja kuulovammaisten kerho kokoontuu Akaan seurakuntatalon seurakuntasalissa Toijalassa joka kuukauden 1. maanantaina klo 12.30 -14. Kahvit, hartaus, ajankohtaisia asioita sekä vertaistukea.

 

Syksy 2020

PERUTTU vähäisen ilmoittautuja määrän vuoksi: Näkö- ja kuulovammaisten leiripäivä 10.8. Toukolassa

Ohjelmassa yhdessäoloa, leiriohjelmaa, kirkkohetki ja tietenkin yhdessä ruokailua ja kahvittelua. Mukana diakonit Eeria Suontausta ja Satu-Tuulia Halkosaari. 

Linja-auto kyyti lähtee klo 9. Kyytiin voi nousta Kylmäkosken kirkonmäeltä, Viialan kirkon parkkipaikalta ja Toijalasta Akaan kirkon edestä. Paluukyyti Toukolasta lähtee klo 15.

Ilmoittaudu kirkkoherranvirastoon tiistaina 14.7. tai 21.7. klo 9-11 tai 12-14, puh. 040 358 3342.

Jos leiripäivä joudutaan peruuttamaan koronaviruksesta johtuen, ilmoittautuneille tiedotetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Näkö- ja kuulovammaisten kerho

Kerho kokoontuu maanantaisin 14.9., 12.10., 9.11. ja 14.12. Akaan seurakunnan seurakuntasalissa, Sontulantie 1, klo 12.30. 

 

Äänilehti

Seurakuntamme näkövammaistyöhön kuuluu myös äänilehden lukeminen ja äänittäminen näkövammaisille. Vapaaehtoiset lukevat viikoittain (vain heinäkuu taukoa) Akaan Seutu-paikallislehden, äänittävät sen cd-levyille ja lähettävät niille näkövammaisille, jotka ovat ilmoittautuneet tilaajiksi. Tilaus on maksutonta. Äänitys on tallennettu mp3-muotoon ja äänilehti-cd-levyä voi kuunnella tietokoneella tai Daisy-soittimella. Daisy-soittimen voi saada lainaksi Näkövammaisten Liitto ry:n Daisy-lainaamosta. Toiminta on maksutonta. Edellytyksenä on lukemiseste eli, ettei asiakas pysty lukemaan tavallisia kirjoja.

Teemme äänilehteä yhteistyössä vapaaehtoisten, Näkövammaisten Liitto ry:n sekä Akaan Seudun kanssa. Voit tilata äänilehden itsellesi ottamalla yhteyttä työntekijään:

Eeria Suontausta
Diakoniatyöntekijä
Akaan seurakunta
eeria.suontausta@evl.fi  
p. 040 709 1691