Koronan vaikutus seurakunnan toimintaan kesäkuussa

2.5.2022 09.25

Seurakunnan tilaisuuksiin osallistut vain terveenä.

Seurakunnan tilaisuuksissa maskin käyttö perustuu jokaisen, myös jokaisen työntekijän, omaan harkintaan. Edelleen turvavälien ja hyvän käsihygienian avulla on mahdollista ehkäistä koronan leviämistä.

THL:n suositusten mukaan jokainen voi oman harkintansa mukaan käyttää kasvomaskia suojatakseen toisia ja itseään esimerkiksi ruuhkaisissa liikennevälineissä ja julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähekkäin.

Maskin käyttöä kannattaa harkita erityisesti, jos on rokottamaton aikuinen, henkilöllä on riski saada vaikea koronatauti rokotuksista riippumatta ja tietää altistuneensa koronavirukselle (esim. perheessä on todettu korona).

 

Uutislistaukseen

tummasävyinen Kylmäkosken kirkon sisätila Kylmäkosken kirkko tiekirkkona 28.6.-25.7.2021. Kirkko avoinna joka päivä klo 11 - 16.

Tiekirkot kutsuvat jälleen matkailijoita: Kylmäkosken kirkko on tiekirkkona

15.6.2021 11.08

Kylmäkosken kirkko on tiekirkkona 28.6.-25.7.2021. Kirkko avoinna joka päivä klo 11 - 16. Kirkon lisäksi mahdollisuus tutustua Kylmäkosken Pilvenpiirtäjien taidenäyttelyyn ja vanhojen valokuvien näyttelyyn.

     
Sadat tuhannet matkailijat pistäytyvät tänäkin kesänä ympäri Suomen tiekirkoissa, joita on kaikkiaan noin 265. Tiekirkot pitävät ovensa avoinna vierailijoille ja tarjoavat levähdyspaikan rauhaa ja arkkitehtonisia elämyksiä etsiville ihmisille. Samalla ne ovat madaltaneet ihmisten kynnystä tutustua kirkkoihin.


Uudistetussa tiekirkot.fi-sivustossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyy tiekirkkotietoa ja vastauksia vierailua koskeviin kysymyksiin.