Koronan vaikutus seurakunnan toimintaan kesäkuussa

2.5.2022 09.25

Seurakunnan tilaisuuksiin osallistut vain terveenä.

Seurakunnan tilaisuuksissa maskin käyttö perustuu jokaisen, myös jokaisen työntekijän, omaan harkintaan. Edelleen turvavälien ja hyvän käsihygienian avulla on mahdollista ehkäistä koronan leviämistä.

THL:n suositusten mukaan jokainen voi oman harkintansa mukaan käyttää kasvomaskia suojatakseen toisia ja itseään esimerkiksi ruuhkaisissa liikennevälineissä ja julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähekkäin.

Maskin käyttöä kannattaa harkita erityisesti, jos on rokottamaton aikuinen, henkilöllä on riski saada vaikea koronatauti rokotuksista riippumatta ja tietää altistuneensa koronavirukselle (esim. perheessä on todettu korona).

 

Uutislistaukseen

kaksi enkeliä kattomaalauksessa Akaan kirkon kattomaalauksen enkelit. Kuva: Kimmo Lyytikäinen

Akaan kirkot ja kivisakasti esillä Eteläisen Pirkanmaan kirkkojen esitteessä

29.7.2022 09.45

Pirkan Helmen seudullinen Yhteistyössä on voimaa - hanke on tuottanut hienon esitteen Eteläisen Pirkanmaan kirkoista. Esitteestä löytyy Akaan, Kylmäkosken ja Viialan kirkot sekä Akaan kivisakasti.

Yhteistyöstä voimaa -matkailun kehittämishanke toimii Akaassa, Pälkäneellä, Valkeakoskella ja Urjalassa. Siinä edistetään neljän kunnan lähialuematkailua ja kehitetään alueen matkailullista saavutettavuutta.

Hankkeessa nostetaan esille eteläisen Pirkanmaan lähimatkailukohteita ja -mahdollisuuksia. Tämän vuoden hanketyönä toteutettiin Eteläisen Pirkanmaan kirkot-esiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Yhteistyöstä voimaa -hanke on valmisteltu yhteistyössä alueen kuntien elinkeinopalveluiden kanssa. Leader-rahoitteisen hankkeen hallinnoi Pirkan Helmi ry ja sen toteutusaika jatkuu vuoden 2023 loppuun.

Lähde: Pirkan Helmi ry:n kotisivutLinkki avautuu uudessa välilehdessä