Pienryhmätoiminta

 

Pienryhmätoiminta on seurakuntalaisten itse järjestämää ja ideoimaa toimintaa. Juuri sellaista, mistä kukin itse tykkää. Voit tulla mukaan nykyisiin ryhmiin tai voit perustaa itse ryhmän jonkin tietyn aiheen ympärille. Voit esimerkiksi kehittää toimintaa perheille, perustaa musiikki- tai lenkkiporukan. Seurakunta ollaan me kaikki ihmiset ja toiminta voikin siksi olla monenlaista.
Jos haluat tulla mukaan nykyisiin ryhmiin (ryhmät alla) tai sinulla on idea uudesta ryhmästä, ota yhteyttä Matti Laine, 0415068355, pienryhmatoiminta@outlook.com. Taustatukena on tarvittaessa mukana Kaisa Karema 040 725 7427, kaisa.karema@evl.fi

 

Nykyiset ryhmät:

 

Raamis

Raamiksessa tutkitaan yhdessä Raamattua ja keskustellaan aiheesta sekä aiheen vierestä. Raamis on yleensä noin 3 -10 ihmisen ryhmä, joka kokoontuu kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Raamiksia on monenlaisia ja raamis voi esimerkiksi koota yhteen samassa elämäntilanteessa olevat ihmiset (lapsiperheet, opiskelijat, nuoret aikuiset jne.) Jos sinulla on jo toimiva raamis mihin kaivattaisiin lisää osallistujia tai jos haluat liittyä mukaan raamikseen niin ilmoita siitä Matille.

 

Potkupalloporukka

Tämän ryhmän ideana on käydä pelailemassa jalkapalloa (tai muita lajeja/pelejä) perheiden kesken vaikkapa tyylillä ”lapset vastaan aikuiset”. Tarkoitus on olla rennosti yhdessä eli pelailua ei tässä ryhmässä oteta liian vakavasti :) Toiminnan sujuvuuden kannalta pelailun ajankohdat ja paikka sovitaan ryhmän kesken. Jos haluat mukaan, niin ilmoita tästä Matille. 

Pienryhmätoiminnassa pääset tutustumaan muihin ihmisiin