Rauhan ajatuksin Birgitan kirkkovaelluksella 6.-7.9.2024

Birgitan vaellus on jo perinteeksi muodostunut, ohjattu ja kaikille avoin pyhiinvaellustapahtuma. Vuonna 2024 vaellus järjestetään 18. kerran.

Sähköinen ilmoittautuminen on avautunut. Klikkaa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja pääset suoraan ilmoittautumaan. 
Sähköinen ilmoittautuminen päättyy 26.8.2024. 

Tarjolla on eri mittaisia Lempäälässä ja lähiseuduilla kulkevia reittejä, jotka kuljettavat Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle. Nimensä vaellus on saanut Lempäälän kirkon keskiaikaiselta nimikkopyhimykseltä, Pyhältä Birgitalta.

Vaellusinfo 

  • Vaelluksen teemana on Rauha. Rauha luonnossa - Rauha sielussa - Rauha maassa.
  • Tänä vuonna vaellusreittejä on ennatysmäiset 12 kappaletta.
  • Yhden päivän vaelluksen hinta on 15 €, kahden päivän 30 €. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkossa.
  • Vaelluksen jälkeisellä päivällisellä on valittavana kinkkukiusaus tai lohikeitto. Kummastakin on saatavilla vegaaninen versio.

Tule kokemaan luonnon rauhaa, Jumalan läsnäoloa, yhteyttä ja matka kohti yhteistä päämäärää! 

Vaelluspäivä 7.9. huipentuu tunnelmalliseen vaellusmessuun, joka järjestetään Pyhän Birgitan kirkossa klo 18.30. Messu striimataan ja lähetetään Revontulikappeliin Pyhälle, missä Lapin vaellukseen osallistuvat vaeltajat osallistuvat yhteismessuun. Messun toimittavat pastorit Tuula Mannermaa ja Aija Kaartinen. Olet lämpimästi tervetullut messuun, vaikket olisi ollut mukana vaeltamassa.

Birgitan vaellus-logo