Kauneimmat joululaulut -messu

su 12.12. klo 10.00 – 11.30

Akaan kirkko

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen "hengelliseen tulemiseensa" viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis.

Pyhäpäivä: 3. adventtisunnuntai, Pyhäpäivän aihe: Tehkää tie Kuninkaalle, Akaan kirkko, Liturgi: Sorsa Leena, Kanttori: Salmesvuori Juha, Kolehti: Hyvän elämän edellytykset -kolehti lasten hyväksi tehtävään työhön maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Messun lauluina käytetään kauneimpia joululauluja.


Järjestäjä

Akaan seurakunta