Entisten Nuorten Majataloilta

su 17.10. kello 17.00 - 19.00
Viialan kirkko

.Viialan kirkolla Entisten Nuorten Majataloilta! Musiikkia, Sanaa, rukousta ja seurustelun sakramenttia kupposen äärellä.

Entisten nuorten Majataloilta teemalla Jeesuksen ystäviä. Majatalon musiikkivieras on järvenpääläinen muusikko, laulaja ja lauluntekijä Tanja Ilona. Tanja Ilonan toiveena on koskettaa, lohduttaa ja ilahduttaa kuulijoitaan. Hänen laulunsa kertovat tarinoita elämästä, ihmisistä, ihmissuhteista sekä Jumalasta. Musiikkia kuvaillaan sanoilla toiveikasta ja herkkää. Majataloillassa Tanja Ilonaa säestää tamperelaistunut gospelmusiikin kitaristi, legenda Sami Asp.

Sunnuntaina vietetään myös kirkon nuorisotyön nimikkopäivää. Majatalon puhujavieras, tamperelainen Mikko Sorva on ammatiltaan kirkon nuorisotyönohjaaja. Sorva työskentelee Tampereella Harjun seurakunnassa. Hän alustaa Majatalossa teemasta Jeesuksen ystäviä, pohdiskellen millaisia ihmisiä Jeesuksen pöydässä istui ja miten meistä tulee Jeesuksen ystäviä.

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu edelleen kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja lastenhoitoa yli 2 v.. Tarjolla on kahvi ja suolapalaa. Majataloon on edelleen ilmainen pääsy.


Järjestäjä

Akaan seurakunta