Iltakirkko (Syntisten veisut -laulukirjan laulujen iltakirkko)

su 14.7. kello 17.00 - kello 18.00

Kylmäkosken kirkko

Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Lauletaan Syntisten veisukirjasta tuttuja suomalaisia suosikkeja.


Pyhäpäivä: 5. sunnuntai helluntaista, Pyhäpäivän aihe: Armahtakaa!, Kylmäkosken kirkko, Liturgi: Karema Kaisa, Kanttori: Peltokoski Tuija, Kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan
turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.


Katso myös

ke 19.6. klo 18.00

Akaan hautausmaa

Hartaus (Kesähartaus)

Kesähartaus klo 18
la 22.6. klo 11.00 -12.30

Viialan kirkko

Messu

Juhannusjuhlan raamatullinen lähtökohta on Luuk. 1: 26, 36. Pelastushistoriallisesti juhannus viittaa seuraavaan jouluun.

Saamansa nimen (Johannes = Jumala on armollinen) mukaisesti Johannes julisti Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista.
su 23.6. klo 10.00 -11.30

Akaan kirkko

Messu

Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään.