Messu

su 26.5. kello 11.00 - kello 12.30

Viialan kirkko

Rukoussunnuntain tekstit puhuvat siitä, mitä rukoileminen on ja mitä lupauksia siihen sisältyy. Teksteissä kerrotaan myös Kristuksesta suurena esirukoilijana ja rukoilemisen opettajana.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate), Pyhäpäivän aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa, Viialan kirkko, Liturgi: Partanen Ensio, Kanttori: Ali-Löytty Heikki, Avustajat: Perkiö Marjo, Musiikkiryhmä: Annu Alatalo, laulu, Kolehti: Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun
kautta.


Järjestäjä

Akaan seurakunta

Katso myös

ke 19.6. klo 18.00

Akaan hautausmaa

Hartaus (Kesähartaus)

Kesähartaus klo 18
la 22.6. klo 11.00 -12.30

Viialan kirkko

Messu

Juhannusjuhlan raamatullinen lähtökohta on Luuk. 1: 26, 36. Pelastushistoriallisesti juhannus viittaa seuraavaan jouluun.

Saamansa nimen (Johannes = Jumala on armollinen) mukaisesti Johannes julisti Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista.
su 23.6. klo 10.00 -11.30

Akaan kirkko

Messu

Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään.