Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

Mirja Lassila Viialan Majataloillassa 

Ensi sunnuntaina 17.3. vietetään Viialan kirkolla taas Entisten nuorten Majataloiltaa kello 17. Laulaja-lauluntekijä Mirja Lassila on musiikkivieraana. Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan pastori Lassila on tehnyt musiikkia nuoruudesta asti. Häneltä on ilmestynyt viisi albumia, joista viimeisin ”Minulla on sinut” ilmestyi viime syksynä. Lassilan herkät laulelmat syntyvät eletystä elämästä. Lassila kertoo laulujensa kuvaavan kristityn vaellusta. Laulut kutsuvat tulemaan Jumalaa lähelle, niissä on rukousta ja yhteistä kiitosta, toteaa Lassila.

Mirja esiintyy mielellään entisen työtoverinsa Heikki Kärhän kanssa. Kärhä on säveltänyt yhden kappaleen tuoreimmalle albumille ja on nyt mukana Viialan kirkolla myös puhujana. Kärhä on entinen Suomen Raamattuopiston nuorisosihteeri sekä pitkäaikainen Pro Fide -yhtyeen laulusolisti. Kärhä pohtii rukouksen voimaa ja sen mahdollisuuksia pienen ihmisen arjessa. Illan teema on ”Taivas kuulee ja auttaa”.

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä laulamaan ja kohtaamaan. Yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja sen yhteydessä yli 2-vuotiaille lastenhoito. Väliajalla on tarjolla kahvia, teetä ja suolapalaa. Majataloiltaan on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen