Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

16.9. klo 17.00 Laulaja lauluntekijä Olli Helenius, Miika Auvinen, Open doors

21.10. klo 17.00 Muusikko  Juhani Tikkanen. Kirkkoherra Jouni Lehikoinen Turusta

25.11. Jazz -bändi Forssasta ja kirkkoherra Esa Löytömäki

Radiosuosikki sekä uskonsa vuoksi vainottu vieras Viialan Entisten nuorten Majataloillassa 

Ensi sunnuntaina 16.9. kello 17 vietetään Viialan kirkolla syksyn ensimmäistä Entisten nuorten Majatalo-iltaa teemalla ”Jeesuksen kanssa - vankina ja vapaana”. Musiikkivieraaksi saapuu pitkän linjan muusikko, laulaja, lauluntekijä Olli Helenius. Heleniuksen laulut ovat soineet viime vuosina paljon Radio Suomen ja Iskelmäradion musiikkivirrassa. Nokialta lähtöisin oleva muusikko ei ole koskaan peitellyt uskoaan Jeesukseen. Heleniuksen lauluissa soi kaipaus Kaikkivaltiaan Jumalan lähelle. 

MajataloIllassa on myös erittäin mielenkiintoinen puhujavieras, helsinkiläinen Open Doors -järjestön  toiminnanjohtaja Miika Auvinen. Open Doors tekee työtä uskonsa takia vainottujen ihmisten parissa. Järjestö haluaa muistuttaa meitä vapaassa maassa eläviä, että tänään kristittyjä vainotaan maailmalla enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Miika Auvisen mukana meille terveisiä tuo iranilainen pastori, jota on vainottu kotimaassaan työnsä ja vakaumuksensa takia. 

Entisten nuorten Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja yli 10-vuotiaille oma Backstage-klubi. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on ilmainen pääsy.