Majataloillat kerran kuussa

klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 3

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Karusellin valokuva: Kimmo Lyytikäinen

17.2. klo 17-19 Musiikkivieraina Joukaiset Lempäälästä sekä Puhujavieraaksi saapuu Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen.

 

 

Viialassa Joukaiset ja Lehikoinen

Entisten nuorten Majataloillat jatkuvat sunnuntaina 17.2. Akaassa Viialan kirkolla kello 17. Illan musiikkivieraina ovat Peter ja Laura Joukainen Lempäälästä. Peter Joukainen tunnetaan ansiokkaana muusikkona, laulajana ja lauluntekijänä. Viime aikoina Peter on esiintynyt vaimonsa Lauran kanssa. Joukaisten musiikissa on vahvasti läsnä ylistys ja kiitos. Puhujavieraaksi saapuu Turun Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen. Lehikoinen tunnetaan rohkeista tempauksistaan, jotka tuovat kirkon sanomaa ihmisten tavalliseen arkeen. Lehikoinen on myös arvostettu keskustelija. Majatalossa Lehikoinen pohtii ihmisen mahdollisuutta vaikuttaa Jumalan armoon. Illan teema: Taivaan Isän pellolla tasapalkka. 

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä kohtaamaan ja vaikka laulamaan yhdessä. Yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu ja nuorille Backstage club. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloiltaan on ilmainen pääsy.

(Foto: Markus Perko)