Loimussa Rakkauden kipinä roihahtaa kun perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin ja kuunnellaan hyvää musiikkia. Tilaisuus alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on kahvit ja gospel -artistin esiintyminen. Lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Toijalan seurakuntakeskuksessa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Pääsiäisenä Loimu voi ajoittua toiselle päivälle.

Loimu Toijalan seurakuntakeskuksen yläsalissa 4.11. klo 14.00 - 16.00

klo 14.00  Raamattutunti, Kahden maan kansalaisena Kauko Keränen.

klo 14.30 Vastausmusiikki Tuija Peltokoski

klo 14.40  Kahvit, vapaaehtoinen kahviraha.

klo 15.00 Konsertti Pekka Laukkarinen

klo 15.45  Lauluntekijävieras Hulda Kulhia

klo 16.00 Loimun päätös, tarvittaessa henkilökohtaista esirukouspalvelua.

Marraskuun Loimu luo valoaan 4.11. klo 14 Akaan seurakuntasalissa. Tilaisuuden teemana on Kahden maan kansalaisena, josta Raamattutunnin pitää rovasti Kauko Keränen. Säveltämänsä ja sanoittamansa vastausmusiikin esittää Tuija Peltokoski ja Hulda Kulhia saa tehtäväkseen seuraavan Loimun vastausmusiikin valmistamisen. Tilaisuuden konsertin pitää Pekka Laukkarinen, joka on arvostettu muusikko, laulaja ja lauluntekijä sekä televisiojuontaja.

Alun perin rumpuja ja lyömäsoittimia opiskellut Laukkarinen aloitti kitaran soiton ja laulujen tekemisen 15-vuotiaana. Vuosituhannen vaihteeseen mennessä hänestä kasvoi yksi Suomen eniten konsertoivista artisteista. Tekijänoikeustoimisto Teosto ry:n mukaan Laukkarisella oli vuonna 2012 kaikista Suomen artisteista ja yhtyeistä kolmanneksi eniten konsertteja Hänen silloinen keikkamääränsä oli noin 250 konserttia vuodessa. 

Hän on julkaissut neljä sooloalbumia (Lupaus 2001, Ihmettelen 2004, Gloriaa 2009, Unelmia 2014). Oman gospel-tuotantonsa lisäksi hän tekee ja esittää paljon lastenmusiikkia. Suomen lisäksi hän on esiintynyt muun muassa USAssa, Kroatiassa, Serbiassa, Belgiassa, Ruotsissa ja Thaimaassa.
Pekka Laukkarinen on toiminut vuodesta 2008 alkaen myös C More Juniori -televisiokanavan juontajana. Hänen juontamat ohjelmat ovat olleet kaksi kertaa Kultainen Venla -ehdokkaana. Onnenpäivä-ohjelma vuonna 2011, sekä Sherlock-ohjelma vuonna 2013 olivat ehdolla parhaaksi nuorten- ja lastenohjelmaksi. 

Laukkarinen on myös spiikannut tv- ja radiomainoksia sekä dubannut piirrettyjä. Hän on antanut äänensä mm. Ever After High -sarjan Sparrow Hood -hahmolle. Laukkarisen ääntä on voinut kuulla myös YLE Radio 1:n aamuhartauksissa. 
Keväällä 2011 Laukkarinen perusti levymerkin nimeltä Capo Records. Sen ensimmäinen julkaisu, Freija-yhtyeen SydänJuurilla -albumi, voitti vuonna 2011 Emma-gaalassa palkinnon parhaasta etnoalbumista.
Loimuun on vapaa pääsy. Pyhäkoulu alasalissa klo 14.00-14.30 ja kahvitarjoilu yläsalissa klo 14.35. Tervetuloa!

Syksyn 2018 Loimut

2.9.2018 klo 14 Kiitollisuus Antero Kallio. Vastausmusiikki Mia Joki. Konsertti Jaana Pöllänen. Lauluntekijävieras Markus Mantere.

7.10. klo 14 Usko ja epäusko. Raamattutunti Sauli Turja. Vastausmusiikki Markus Mantere. Konsertti Make Perttilä.

4.11. klo 14 Kahden valtakunnan kansalaisena. Raamattutunti Kauko Keränen. Konsertti Pekka Laukkarinen.

 

Kevään 2018 Loimut

 

4.2. Klo 14 Kristus kirkkauden säteily. Raamattutunti Juhani Kolehmainen. Vastausmusiikki Juha Salmesvuori.

Konsertti Eve ja Ossi. Lauluntekijävieras Tarmo Ahonen. Ilan isäntänä Tero Kuparinen. Vapaaehtoinen kahviraha menee yhteisvastuukeräykseen.

 

4.3. klo 14 Jeesus pahan vallan voittaja, Raamattutunti Ensio Partanen. Vastausmusiikki Tarmo Ahonen.

Konsertti Olli Helenius. Lauluntekijävieras Joni Hietala. Isäntänä Tero Kuparinen.

 

2.4. klo 14 Ylösnousseen kohtaaminen. Raamattutunti Ilkka Mattila. Vastausmusiikki Joni Hietala.

Yhteislaulukonsertti Sinun kanssasi pääsiäismessusta Tero Kuparinen. Lauluntekijävieras Jussi Seppänen.

 

6.5. klo 14 Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Raamattutunti Harri MJ Joki. Vastausmusiikki Jussi Seppänen. Konsertti Samuli Saarinen. Lauluntekijävieras Mia Joki.