Loimussa Rakkauden kipinä roihahtaa kun perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin ja kuunnellaan hyvää musiikkia. Tilaisuus alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on kahvit ja gospel -artistin esiintyminen. Lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Toijalan seurakuntakeskuksessa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Pääsiäisenä Loimu voi ajoittua toiselle päivälle.

Loimu Toijalan seurakuntakeskuksessa 3.2. klo 15 - 17

klo 15.00  Raamattutunti, Kristus kirkkauden säteily, Juha Heinonen

klo 15.30 Vastausmusiikki 

klo 15.40  Kahvit, vapaaehtoinen kahviraha yhteisvastuukeräykseen

klo 15.10 Konsertti Mirkka Paajanen

klo 15.50  Lauluntekijävieras Juha Salmesvuori

klo 16.00 Loimun päätös, tarvittaessa henkilökohtaista esirukouspalvelua.

Loimuun on vapaa pääsy. Pyhäkoulu kulmasalissa klo 15 - 15.30 ja kahvitarjoilu yläsalissa klo 15.35. Tervetuloa!

Mirkka Paajanen Loimussa

Vuoden 2019 ensimmäistä Loimua vietetään kynttilänpäivänä 3.2. Akaan seurakuntakeskuksen yläsalissa klo 15-17. Artistivieraana on Mirkka Paajanen, lauluntekijävieraana Juha Salmesvuori ja raamattutunnin pitää Juha Heinonen aiheesta "Kristus kirkkauden säteily"

Mirkka Paajanen on helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä. Koulutukseltaan hän on yhtye ja orkesteri -muusikko sekä laulupedagogi. Mirkka hallitsee sekä viulun että pianonsoiton.

Paajanen on sanoittanut kappaleita muun muassa Samuli Edelmanille, Katri Helenalle, Rajattomille, Club for Fivelle ja Suvi Teräsniskalle. Lisäksi Paajanen on tehnyt lukemattomia levytyksiä mm. seuraavien eturivin artistien kanssa: Mikko Kuustonen, Mamba, Vesa-Matti Loiri, Jari Sillanpää. Hän voitti tangomarkkinoiden Kel onni on -sanoitus ja sävellyskilpailun sanoittamallaan laululla vuonna 2018. Mirkan tekstejä on luonnehdittu syvällisiksi.

Paajanen tuli tunnetuksi TV-ohjelmasta Nojatuolikirkko. Hän on esiintynyt pitkään Samuli Edelmannin kanssa virsikonserteissa ympäri Suomen.

Paajanen siirtyi soolouralle vuonna 2017, jolloin hän julkaisi soololevyn Että muistaisit saman ja esitti levyn Kuiskaus nimikkokappaleen. Samana vuonna ilmestyi myös Joulurauhaa. Mirkan joululauluista Katri Helena totesi Helsingin uutisissa 1.11.2015 näin: ”Olimme viime maaliskuussa kiertueella ja yhden konsertin jälkeen oli puhetta joululauluista. Mirkka sanoi, että hänellä on muutama laulu. Hän rupesi laulamaan niitä pianon kanssa. Kuuntelin pala kurkussa ja ajattelin että tästä saadaan hyvä levy”, Katri Helena kertoo.”

Loimuun on vapaa pääsy. Sen aikana kokoontuu pyhäkoulu kulmasalissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka vapaaehtoinen kahvimaksu menee yhteisvastuukeräykseen.  Tervetuloa!
 

 

 

Syksyn 2018 Loimut

2.9.2018 klo 14 Kiitollisuus Antero Kallio. Vastausmusiikki Mia Joki. Konsertti Jaana Pöllänen. Lauluntekijävieras Markus Mantere.

7.10. klo 14 Usko ja epäusko. Raamattutunti Sauli Turja. Vastausmusiikki Markus Mantere. Konsertti Make Perttilä.

4.11. klo 14 Kahden valtakunnan kansalaisena. Raamattutunti Kauko Keränen. Konsertti Pekka Laukkarinen.

 

Kevään 2018 Loimut

 

4.2. Klo 14 Kristus kirkkauden säteily. Raamattutunti Juhani Kolehmainen. Vastausmusiikki Juha Salmesvuori.

Konsertti Eve ja Ossi. Lauluntekijävieras Tarmo Ahonen. Ilan isäntänä Tero Kuparinen. Vapaaehtoinen kahviraha menee yhteisvastuukeräykseen.

 

4.3. klo 14 Jeesus pahan vallan voittaja, Raamattutunti Ensio Partanen. Vastausmusiikki Tarmo Ahonen.

Konsertti Olli Helenius. Lauluntekijävieras Joni Hietala. Isäntänä Tero Kuparinen.

 

2.4. klo 14 Ylösnousseen kohtaaminen. Raamattutunti Ilkka Mattila. Vastausmusiikki Joni Hietala.

Yhteislaulukonsertti Sinun kanssasi pääsiäismessusta Tero Kuparinen. Lauluntekijävieras Jussi Seppänen.

 

6.5. klo 14 Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Raamattutunti Harri MJ Joki. Vastausmusiikki Jussi Seppänen. Konsertti Samuli Saarinen. Lauluntekijävieras Mia Joki.