Loimussa Rakkauden kipinä roihahtaa kun perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin ja kuunnellaan hyvää musiikkia. Tilaisuus alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on gospel -artistin esiintyminen. Lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Akaan kirkossa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Pääsiäisenä Loimu voi ajoittua toiselle päivälle.

Hillel Tokazier, Jukka Tolonen ja Johanna Särkkälä Loimussa 7.3. klo 15.00

Maaliskuun Loimu striimataan Akaan kirkosta 7.3. klo 15.00 alkaen. Aiheena on Jeesus pahan vallan voittaja, josta Raamattutunnin pitää Operaatio Mobilisaation toiminnanjohtaja Arno Alajoki. Johanna Särkkälä esittää uunituoreen laulunsa ja Hillel Tokazier ja Jukka Tolonen konsertoivat.

Tolosta pidetään Suomen merkittävimpänä ja kansainvälisesti tunnetuimpana kitaristina. Hän tuli kuuluisaksi legendaarisen Tasavallan Presidentinkitaristina jo -60 luvulla. 70- luvulla alkoi pitkä kansainvälisestikin tunnustettu ura, joka sisälsi useita soololevyjä sekä esiintymisiä huippuartistien kanssa. Rock-vuodet ajoivat Tolosen päihde- ja huumekierteeseen.  Hän joutui vankilaan, missä hän tuli uskoon ja hänen elämänsä muuttui. Esiintymispaikoiksi valikoituivat kirkot ja vankilat, joissa hän kertoi elämänsä muutoksesta. Nivelrikko sormissa vei häneltä mahdollisuuden soittaa kitaraa. Nyt hän esiintyy itseään pianolla säestäen.   

Hillel Tokazier oli kymmenvuotias, kun hänen perheeseensä hankittiin piano. Siitä pitäen soittaminen on täyttänyt hänen elämänsä kokonaan. Samaan aikaan rockmusiikki valloitti maailmaa, ja Hillel tempautui sen rytmeihin. Hän soitti pianoa ja sähköurkuja useissa maineikkaissa yhtyeissä, sävelsi ja sovitti, säesti ja konsertoi sekä yksin että erilaisissa kokoonpanoissa. Muusikon tie ei kuitenkaan ole kulkenut tavallisia latuja. Sen läpäisee hengellinen etsintä, joka tiivistyi 1980-luvun alussa elämänkriisien puristuksessa. Hillel löysi henkilökohtaisen uskon ja alkoi muiden töidensä ohella säveltää ja esittää myös hengellistä musiikkia.