Loimussa Rakkauden kipinä roihahtaa kun perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin ja kuunnellaan hyvää musiikkia. Tilaisuus alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on gospel -artistin esiintyminen. Lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Akaan kirkossa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Pääsiäisenä Loimu voi ajoittua toiselle päivälle.

Ida Bois ja Juha Heinonen Loimussa

Marraskuun Loimu kokoontuu 3.10. klo 15 Akaan kirkkoon. Aiheena on viestin tuojat josta puolen tunnin Raamattutunnin pitää SLEY:n nuorisotyön johtaja viialalainen Juha Heinonen. Päivän psalmin on säveltänyt Jukka Salminen ja se lauletaan yhdessä Ida Boisin ja Tero Kuparisen duettona. Gospel –konsertin pitää Ida Bois ja seuraavan Loimun laulun aiheen saa Jarkko Maukonen.

Ida Bois on musiikkituottaja ja laulaja-laulunkirjoittaja, joka on kasvanut pitkän matkan muusikoksi. Jo pienestä tytöstä päiväkirjaansa kappaleiksi raapustanut laulajatar on ollut monissa projekteissa mukana ja työskennellyt useiden tuottajien kanssa. Vuonna 2016 Ida Bois perusti tuotantoyhtiön puolisonsa kanssa, ja työstää White Light Music levy-yhtiössään omaa ja muiden musiikkia.

Bois on palkittu vuonna 2014 Golden Gospel-palkinnolla, ja oli mukana vuonna 2015 Uuden Musiikin kilpailussa YLE:llä.  Ida Bois on julkaissut neljä pitkäsoittoa: Ida ( 2007), Risteys (2009), Tarinoita meistä kaikista ( 2013) ja Nassara (2017).

Viimeiset vuodet Ida on puhunut uskonsa uudistumisesta, ja henkilökohtaisen suhteen merkityksestä uskovan elämässä. Hän tekee vlogia (videoblogia) uskon askeleistaan ja kasvustaan kristittynä.

Loimuun on vapaa pääsy ja sen jälkeen on kahvitarjoilu kirkkosalissa. Pyhäkoulu pidetään samaan aikaan kulmasalissa. Tilaisuus myös sriimataan livenä Akaan seurakunnan Youtube -kanavalle missä se on katsottavissa kahden viikon ajan.


Ida Boisin kuva: Anton Sucksdorff