Aikuistyöryhmän kokous 11.9. klo 18.00, taloustoimiston kokoustila, Läsnä: Tommi Ahvenjärvi puh. johtaja, Marketta Lindqvist, Seija Kaukonen, Antero Kallio, Anneli Kallio, Tero Kuparinen sihteeri, poissa Erkki Karema, Merja Pukarinen, Maarit Heinonen, Kahvittelun jälkeen Tero Kuparinen piti alkuhartauden.

Viialassa torille suunnitellut lauluhetket eivät toteutuneet sen sijaan uusi lauluilta pidettiin Lallinmäessä 21.8. Tilaisuus järjestettiin talvisotaan lähteneiden patsaan luona Heikki Ali-Löytyn johdolla. Patsaan ympärille kokoontui noin 18 henkilöä ja kuulijoita oli myös asuntojen parvekkeilla. Lauluiltoja toivottiin lisää jatkossa. Toijalan torilla järjestettiin 2.8. tapahtuma jossa oli mukana Tsernobylin lapset ja kansanlähetys. Suomen Raamattuopiston kirkkopyhää vietetään 29.9 ja vierailevaksi puhujaksi tulee Kai Lappalainen. Messun jälkeen on sadonkorjuulounas lähetystyön hyväksi. Siinä yhteydessä Lappalainen kertoo lähetystyöstä. Hän on mukana myös iltatilaisuudessa. Raamattuluentoja pyritään pitämään kerran kuussa. Seuraavia henkilöitä on pyydetty: Kukka Salmiovirta, Rauli Helenius, Lasse Jussila.

Kevään naisten brunssi on alkanut uutena toimintamuotona. Se kokosi ensimmäisellä kerralla 58 henkeä ja toimintaa jatketaan syksyllä yläsalissa. Syksyn brunssi on 12.10. Keskusteltiin Pekka Heikkilän ja Anna-Liisa Heikkilän tarjoamasta, ”Löydä lahjasi” koulutuspäivästä. Heillä on koulutuspaketti jonka kautta he ohjaavat seurakuntalaisia löytämään tehtävänsä ja paikkansa seurakunnassa. Koulutuspäivä alkaisi lauantaina noin klo 9.30 kahvilla, päättyisi 21.30. Sen aikana pyrittäisiin myös laittamaan lahjoja käytäntöön. Päädyttiin tutkimaan asiaa ja tekemään mahdollinen koemarkkinointi vaikkapa 25 euron osallistumismaksulla. Jos ilmoittautuneita tulee 20 - 30 niin silloin tilaisuus voitaisiin järjestää. Ajankohdaksi suunniteltiin huhtikuuta.

Kumpulassa miesten keskiviikko kokoontumiset jatkuvat lokakuun loppuun, Markku Hernesniemi ja Ilkka Holma vastuuhenkilöinä. Kävijöitä 10-20. Syksyllä alkoi kerran kuussa valon illat. Lokakuussa on tulossa Jorma Rämö. Hengen uudistuksesta Matti Mäkinen tulee 6.11. Tampereelta. Toijalan seurakuntasalissa toteutetaan kaikille avoin professori Tapio Puolimatkan luento Seksuaalivallankumous: miten estämme perheen ja kulttuurin romahduksen 24.11.

Turkka Aaltonen tulee valon iltaan 14.12. Finnvalossa. Ensi vuoden miesten päivät pidetään Akaan seurakuntasalissa 7.3. jolloin puhujaksi tulee Matti Leisola.

Loimu jatkaa vireää toimintaansa. Tero Kuparinen suorittaa Kirjo 2 johtajuus- koulutusta, jona kehityshankkeena on Loimun kehittäminen TV -formaatiksi.

Seuraavan kokouksen ajankohdaksi sovittiin 27.11. klo 18 Roosan kammarissa.

Päätettiin kokous Herran siunaukseen klo 19.50.

Aikuistyön työryhmä

Tommi Ahvenjärvi puh. joht.

Erkki Karema
Marketta Lindqvist

Merja Pukarinen

Seija Kaukonen

Maarit Heinonen

Antero Kallio

Anneli Kallio

Tero Kuparinen, Aikuistyön ja lähetystyön pastori 

Muistio 29.11.2017Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Muistio 21.3.2018Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Muistio 22.8.2018Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Muistio 26.11.2018Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Muistio 17.4.2019Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Muistio 11.9.2019Linkki avautuu uudessa välilehdessä