Kausitöihin hautausmaille ja viheralueille

Akaan seurakunta hakee hautausmailleen vähintään 18 vuotta täyttäneitä kausityöntekijöitä. Työskentelyalueina ovat Kylmäkosken, Toijalan ja Viialan hautausmaat ja muut seurakunnan puistoalueet.

Työsuhteet ajoittuvat ajalle 2.5.- 3.11.2023.

Kausityöntekijöiden tehtäviin kuuluvat erilaiset hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt hautausmailla ja seurakunnan kiinteistöjen viheralueilla. Työtehtäviä ovat mm. nurmenleikkuut, istutukset ja istutusalueiden hoito, sopimushautojen hoito sekä muut hautausmailla ja puistoissa esiintyvät työt. Tehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa. Eduksi katsotaan kokemus pienkoneiden käytöstä, työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä.
 

Kauden 2023 hakuaika on 2.1. – 27.1. Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää sähköpostilla otsikolla "kausityö" 27.1.2023 mennessä. Sähköpostiosoitteeseen paula.pastell@evl.fi

 

Haastattelut ovat viikolla 7. Valinnoista ilmoitetaan valituille henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja seurakuntapuutarhuri Paula Pastell puh.040 587 3729 tai paula.pastell@evl.fi.

Työsopimussuhteissa noudatetaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta.