H K P S T

H


Seurakuntapastori
Akaan seurakunta
Sontulantie 1
37830 Akaa

K


Kirkkoherra, vs. Kukka Salmiovirta
Akaan seurakunta
Yhtymän johto
Faksi: 03 541 3245
Sontulantie 1
37800 Akaa

Olen usein viikolla kirkkoherranvirastossa.

Olen toiminnallisen puolen työntekijöiden (papit, kanttorit, nuorisotyönohjaajat, diakonit jne) ylin esimies Akaan seurakunnassa. Työaloilla (diakonia, kasvatus jne) on työalavastaavat, jotka ovat usein väliesimiehiä. Talouspäällikkö vastaa kiinteistöistä, keittiöstä ja hautausmaista. Olen myös kirkkoneuvoston puheenjohtaja viran puolesta. En aina voi vastata puhelimeen, mutta jos haluat yhteyden, niin kannattaa lähettää sähköpostia, tekstiviestejä, jättää puhelinvastaajaan viesti. Kirkkoherrana olen pääasiallinen lausuntojen antaja seurakunnan asioissa. Minulle ei kannata soittaa, jos on myymässä jotain tavaraa tai palvelua.

Kappalainen
Akaan seurakunta
Sontulantie 1
37800 Akaa

Aikuistyö, Loimu

P


Seurakuntapastori
Akaan seurakunta
Nordintie 3
37830 Akaa

S


Vs. kirkkoherra, Ali Kulhian sijainen
Akaan seurakunta Kylmäkosken kappeliseurakunta

T


Vs. seurakuntapastori

Pappi

Olen diakonian työalavastaava ja Viialan aluepappi.

 

Akaassa olen ollut pappina vuoden 2019 alusta ensin lapsi-ja perhetyön pappina. Hetken aikaa sijaistin kasvatuksen työalavastaavaa, joten monesta asiasta tiedän ainakin jotain. 

 

Olen hyvä lukemaan satuja ja leikkimään legoilla, papin työt sujuvat luontevasti. Pääsen diakonian työalavastaavana pohtimaan sitä, miten seurakuntana pystyisimme tukemaan ihmisiä erilaisissa elämän haasteissa. Viialan aluepappina kehitän toimintaa, joka parhaalla mahdollisella tavalla voisi palvella viialalaisia, ja miksei muitakin. Onneksi näissä asioissa Jumala on mukana!