Loimussa Rakkauden kipinä roihahtaa kun perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin ja kuunnellaan hyvää musiikkia. Tilaisuus alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on kahvit ja gospel -artistin esiintyminen. Lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Toijalan seurakuntakeskuksessa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Pääsiäisenä Loimu voi ajoittua toiselle päivälle.

Loimu Toijalan seurakuntakeskuksen yläsalissa 7.10. klo 14.00 - 16.00

klo 14.00  Raamattutunti, Usko ja epäusko, Sauli Turja

klo 14.30 Markus Mantere vastausmusiikki päivän teksteihin

klo 14.40  Kahvit, vapaaehtoinen kahviraha.

klo 15.00 Konsertti Markku Perttilä

klo 15.45  Kuunnellaan seuraavan Loimun Raamatun tekstit ja yleisö antaa sanoja, joista Tuija Peltokoski tekee seuraavaan Loimuun vastausmusiikin.

klo 16.00 Loimun päätös, tarvittaessa henkilökohtaista esirukouspalvelua.

Make Perttilä on Sibelius-Akatemian esittävän sältaiteen osastolta vuonna 2002 valmistunut diplomikitaristi. Hän on musisoinut monenlaisissa kokoonpanoissa ja esiintyy kymmenillä suomalaisilla äänitteillä sekä kitaristina että laulajana. Perttilä on toiminut myös taiteellisena tuottajana mm. Pekka Simojoen ja Jukka Salmisen levyillä. Perttilä on tuottamillaan levyillä palkittu kahdella kultalevyllä. Perttilä vastaa myös TV1:n Nojatuolikirkon musiikeista ja toimii kitaristina ja laulajana myös kyseisessä ohjelmassa.

Perttilä on kirjoittanut lauluja itsensä lisäksi monille artisteille. Hänen laulunsa Tahtosi tiellä valittiin myös virsikirjaan. Perttilältä ilmestyi uusi sooloalbumi, Rakkaus olis talossa, viime vuoden toukokuussa. Perttilä soittaa ja laulaa myös monissa muissa kokoonpanoissa, tunnetuimpina Exit -yhtye ja Petri Laaksosen trio.

Syksyn 2018 Loimut

2.9.2018 klo 14 Kiitollisuus Antero Kallio. Vastausmusiikki Mia Joki. Konsertti Jaana Pöllänen. Lauluntekijävieras Markus Mantere.

7.10. klo 14 Usko ja epäusko. Raamattutunti Sauli Turja. Vastausmusiikki Markus Mantere. Konsertti Make Perttilä.

4.11. klo 14 Kahden valtakunnan kansalaisena. Raamattutunti Kauko Keränen. Konsertti Pekka Laukkarinen.

 

Kevään 2018 Loimut

 

4.2. Klo 14 Kristus kirkkauden säteily. Raamattutunti Juhani Kolehmainen. Vastausmusiikki Juha Salmesvuori.

Konsertti Eve ja Ossi. Lauluntekijävieras Tarmo Ahonen. Ilan isäntänä Tero Kuparinen. Vapaaehtoinen kahviraha menee yhteisvastuukeräykseen.

 

4.3. klo 14 Jeesus pahan vallan voittaja, Raamattutunti Ensio Partanen. Vastausmusiikki Tarmo Ahonen.

Konsertti Olli Helenius. Lauluntekijävieras Joni Hietala. Isäntänä Tero Kuparinen.

 

2.4. klo 14 Ylösnousseen kohtaaminen. Raamattutunti Ilkka Mattila. Vastausmusiikki Joni Hietala.

Yhteislaulukonsertti Sinun kanssasi pääsiäismessusta Tero Kuparinen. Lauluntekijävieras Jussi Seppänen.

 

6.5. klo 14 Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Raamattutunti Harri MJ Joki. Vastausmusiikki Jussi Seppänen. Konsertti Samuli Saarinen. Lauluntekijävieras Mia Joki.