Surun ja sairauden kohdatessa

Yksin surun keskellä?

Surun ja sairauden kohdatessa on tärkeää voida puhua tunteistaan ja ajatuksistaan. Vaikka vastauksia ei aina ole, jo kysyminen ja asioiden ääneen sanominen usein helpottaa oloa. Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten, kun tarvitset kuuntelijaa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Sururyhmät

Läheisen kuolema on aina syvä ja voimakas kokemus. Suru on menetyksen luonnollinen seuraus, jota ei pidä pelätä. Surun läpikäymiseen tarvitaan paljon aikaa ja usein myös toisia ihmisiä. Sururyhmä tarjoaa paikan, jossa on lupa surra, näyttää suruaan, olla hiljaa, keskustella ja kysyä vaikeitakin kysymyksiä lämpimässä, turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.  Vertaisryhmässä etsitään ja löydetään valon pilkahduksia surusi keskelle.

Kevään 2020 sururyhmät

Aikuisten sururyhmä kokoontuu kevään aikana viisi kertaa. Ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 16.4. klo 18 Akaan seurakuntatalon alasalissa, Sontulantie 1. Tapaamme myös ti 28.4., ti 5.5., ti 12.5. ja ti 19.5. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista eli osallistumista jokaiselle kokoontumiskerralle. Kunkin kokoontumiskerran kesto on 1½-2tuntia. Ryhmää ohjaavat pastori Jari Turunen ja diakoniatyöntekijä Eeria Niemi.

Pyydämme ilmoittautumaan sururyhmään ma 9.3.-ke 11.3. klo 9-12 tai ma 16.3.-ke 18.3. klo 13-16 p. 040 709 1691 (diakoniatyöntekijä)