Majataloilta (Viialan kirkolla)

su 18.2. kello 17.00 - kello 19.00

Viialan kirkko

Entisten nuorten majataloillassa on puheiden ja musiikin, tarjoilun lisäksi esirukouspalvelua. Yhteislauluja säestää tutusti Majatalon houseband. Lapsille on pyhäkoulu ja lastenhoito sekä varhaisnuorille oma Backstage-klubi. Tarjolla on kahvia ja pientä suolaista. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Musiikkivieraana laulujentekijä Mirkka Paajanen. Hänen kynästään on lähtenyt paljon tunnettuja lauluja. Paajanen on tehnyt lauluja Samuli Edelmannille, Katri-Helenalle, Vesa-Matti Loirille, Suvi Teräsniskalle sekä monille muille eturivin artisteille. Viime aikoina Paajanen on esiintynyt yhdessä Samuli Edelmannin ja Mikko Kuustosen kiertueilla. Sooloartistina hänen tunnetuin kappale on nimeltään Kuiskauksia. Puhujavieraana Lahden kasvatustyön teologi, pastori Jari Laulainen. Hän tuo näkökulmaa siihen, millaisia enkeleitä ja demoneita mukanamme kulkee kärsimysten ja kiusausten keskellä.


Järjestäjä

Akaan seurakunta

Katso myös

ti 22.5. klo 8.00

Huom! Toijalan diakoniavastaanotot muuttuneet!

Toijalan diakoniavastaanotot muuttuneet toukokuun alusta.
ti 22.5. klo 14.00 -16.00

Akaan seurakuntasali

Muiden kuin srkn järjestämä toiminta (Rautatieläisten Kristillisen yhdistyksen RKY:n tilaisuus)

Rautatieläisten Kristillisen yhdistyksen tilaisuus klo 14, Pakkanen
ke 23.5. klo 8.00 -17.00

Ei seurakunnan tiloissa

Seurakunnan retki Keuruulle

Seurakunnan diakoniatyö järjestää retken Keuruulle. Lähtö klo 8 Viialan pappilan parkkipaikalta, klo 8.15 Kylmäkosken kirkonmäeltä, klo 8.30 Akaan srk-talolta.