Majataloillat klo 17 - 19 Viialan kirkossa, Nordintie 1

Entisten nuorten Majatalo kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu sekä varhaisnuorille oma backstage -klubi. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon house -bändi. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

17.9. Jari Kemppainen, Samuli Luomaranta ja Kotiinpalaajat

15.10. Jukka Leppilampi ja Annukka Häkämies

19.11.  Ida Elina

Ida-Elina Viialan kirkolla

Ensi sunnuntaina 19.11. kello 17 vietetään Entisten nuorten Majataloiltaa Viialan kirkolla. Sinne saapuu odotettu vieras, Ida-Elina, uuden sukupolven kanteleen soittaja. Ida-Elinan musiikissa taiturimaiseen kanteleen soittoon yhdistyy kultainen lauluääni sekä useissa konserttisaleissa kouliintunut karismaattinen esiintymistyyli. Ida-Elinan monet kanteleelle sovitetut musiikkikappaleet ovat nousseet nopeasti suosituiksi YouTube:ssa. Hän on suosittu esiintyjä sekä Suomessa että ulkomailla. Viialaan Ida-Elina saapuu melkein suoraan Norjan-kiertueelta. Tänä vuonna Ida-Elina on vieraillut esiintymässä sekä Kiinassa että Yhdysvalloissa. Ida-Elina esittää mielellään hengellistä musiikkia. Tuttuja lauluja hienoina sovituksina kuullaan myös Majataloillassa. Majataloillan teemana on hengellinen hereilläpysyminen teemalla "Voimaa valvomiseen". Aiheesta saapuu opettamaan Karkun Evankelisen Opiston vararehtori, TM Matti Rusama.     

Entisten nuorten Majatalo kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband ja illassa kuullaan myös seurakuntalaisen puheenvuoro. Lapsille on pyhäkoulu ja yli 10-vuotialle oma Backstage-klubi. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on ilmainen pääsy. 

Juha Heinonen

Karusellin kuva: Jani Laukkanen

Ida Elina majataloillassa
Kuva: Jani Laukkanen