Loimussa vastuullinen Rakkauden kipinä roihahtaa kun perehdytään Raamatun ajankohtaisiin aiheisiin. Tilaisuus alkaa puolen tunnin raamattutunnilla, jonka jälkeen on kahvit ja gospel -artistin esiintyminen. Lopuksi yleisö saa tilata illan lauluntekijältä laulun antamalla kolme avainsanaa. Laulu esitetään seuraavassa Loimussa, joka pidetään Toijalan seurakuntakeskuksessa aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Pääsiäisenä Loimu voi ajoittua toiselle päivälle.

Loimu Toijalan seurakuntakeskuksen yläsalissa 6.5. klo 14.00 - 16.00

klo 14.00  Raamattutunti, Harri M.J. Joki Sydämen puhetta Jumalan kanssa

klo 14.35 Jussi Seppäsen vastausmusiikki päivän teksteihin

klo 14.40  Kahvit, vapaaehtoinen kahviraha.

klo 15.00 Konsertti Samu Saarinen

klo 15.45  Kuunnellaan seuraavan Loimun Raamatun tekstit ja yleisö antaa sanoja, joista Mia Joki tekee seuraavaan Loimuun vastausmusiikin.

klo 16.00 Loimun päätös, tarvittaessa henkilökohtaista esirukouspalvelua.

Samu Saarinen

Rukousunnuntain Loimussa Samu Saarinen

Rukoussunnuntain Loimu kokoontuu Akaan seurakuntakeskuksen yläsaliin 6.5. klo 14.00 – 16.00 teemalla sydämen puhetta Jumalan kanssa. Aiheesta pitää puolen tunnin Raamattutunnin Harri M.J. Joki ja Jussi Seppänen esittää valmistamansa laulun päivän Raamatunteksteihin.

Kahvitarjoilun jälkeen on vuorossa Samu Saarisen konsertti. Samu Saarinen on muusikko ja evankelista, jonka lauluissa on elämän ja evankeliumin maku. Ne lohduttavat ja antavat voimaa arjen keskelle. Laulut ovat syntyneet oman elämän keskellä – sen iloissa ja koettelemuksissa – ja siksi ne kutsuvat kuulijatkin kyselemään omaa paikkaansa Jumalan armon alla pilvisinä ja kirkkaampina päivinä. Laulut eivät jätä ketään kylmäksi. 

Tilaisuuden lopuksi yleisö saa antaa uudelle lauluntekijävieraalle sanoja, joista hän tekee seuraavan Loimun vastausmusiikin. Lauluntekijävieraaksi on lupautunut  Mia Joki. Loimussa on tarjolla myös henkilökohtaista esirukouspalvelua.

 

Kevään 2018 Loimut

 

4.2. Klo 14 Kristus kirkkauden säteily. Raamattutunti Juhani Kolehmainen. Vastausmusiikki Juha Salmesvuori.

Konsertti Eve ja Ossi. Lauluntekijävieras Tarmo Ahonen. Ilan isäntänä Tero Kuparinen. Vapaaehtoinen kahviraha menee yhteisvastuukeräykseen.

 

4.3. klo 14 Jeesus pahan vallan voittaja, Raamattutunti Ensio Partanen. Vastausmusiikki Tarmo Ahonen.

Konsertti Olli Helenius. Lauluntekijävieras Joni Hietala. Isäntänä Tero Kuparinen.

 

2.4. klo 14 Ylösnousseen kohtaaminen. Raamattutunti Ilkka Mattila. Vastausmusiikki Joni Hietala.

Yhteislaulukonsertti Sinun kanssasi pääsiäismessusta Tero Kuparinen. Lauluntekijävieras Jussi Seppänen.

 

6.5. klo 14 Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Raamattutunti Harri MJ Joki. Vastausmusiikki Jussi Seppänen. Konsertti Samuli Saarinen. Lauluntekijävieras Mia Joki.